Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sigorta Yan Sanayi Mi Gönderiyor.?


Önerilen Mesajlar

Beyler size bir olay anlatacağım.

 

Bu hafta bir öğretmen arkadaşın arabasına motor geldi çarptı.Kaskosu yoktu.Autoking götürdük dosya açıldı.8 saat içinde exper geldi.3gün içinde tramer sonucu belli oldu.Adam hatalı olduğunu söylediler çağırdı Autoking götürdük.Boyamışlar ama renkle alakası yok çamusluk ile siyah tamponun.

 

Arkadaş biraz bağırınca usta çıkmış,gerekirse eve gitmeyecekler bitecek demiş,akşama halletmişler.

 

Yalnız takılar sinyal yan sanayi,Sigorta bunu gönderiyor demiş ve lamba oturmamış.Eski çiziği taktırmış arkadaş.

 

Sorum geliyor.Ben garantisi devam eden bir arabamla kaza yaptım.

 

1-Yetkili servise götürsem,servis yansanayi takmaz ki?

2-Autoking'e götürdüm belki turbo,V kayışı yada sinyal yan sanayi taktı.Arabam garanti dışı kalmaz mı?

 

Yetkili servis hayatta fitilleri değiştirmez ki :) 

(kısa bi olay anlatayım; Cliosu vardı arkadaşın babasının,stop ediyordu bir sorunu vardı ustalardan biri çözemedi,yetk.Serv. götürdüler adam bir liste çıkardı atıyorum 10 bin yani kapı fitillerinin bile yazmış orjinal değil diye.Bunlardan herhangi biri olabilir diye sorun.)

 

3-Sigorta değilde Genişletilmiş kasko olmasa aynı durum söz konusu.

 

Şuan bir sıkıntı varmış galiba herkes sigorta firmaları yan sanayi gönderiyormuş.

 

4- Kaskolu aracım ve Allah Esirgesin kaza yaptım. Kasko mu devreye soktum beklemeden aracımı yaptırdım ve teslim aldım. Sonra tramerden karşı taraf hatalı çıktı ve hasarsızlığım devam etmesi gerekiyor.Daha önceden Kasko sigortadan parayı temin ediyordu ve sizin hasarsızlıgın devam edıyordu hiç uğraşmıyordunuz.Şimdi kasko 10 bin istedi orjinal kullandı diye, E sigorta ben sadece yan sanayi gönderiyorum derse ne olacak..

 

 

Bakalım taşları kuyudan çıkarabilecek olan var mı :)

 

hayırlı akşamlar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kasko orjinal takar. Zorunlu trafik sigortası yan sanayide takar çıkmada. Kaza yaptınız kaskonuzda var trafik sigortanızda. Karşı taraf suçlu. Kaskodan yaptırıyorsunuz tramer sonucunu beklemeden. Her koşulda orjinal kullanıyor. Tramer sonucuna göre hasarsızlığı devam ettiriyor.Servisede parçalar ,sigortanın parçacısından geliyor. Örneğim tampon değişecek kaskodan exper onay veriyor ve tamponu sigorta yolluyor,servis sadece boyasını montajını yapıyor.Kasko orjinal yollar trafik sigortası yan sanayi. Bazı kaskolar parçalarıda servisten alıyor. Kazada kolay kolay turbo, kayış gibi mekanik parçalara zarar gelmez. Ancak sel su baskını, taşa bayıra çıkmaktan dolayı kazalar gibi kazalarda mekanik parçalar değişir. Zaten bu durumda da trafik sigirtası ödeme yapmaz kaskoda orjinal takar. Arkadan önden vurmayla kolay olacak hasarlar değil. Hadi diyelim hatalı sollama yaptılar geldi vurdu kafa kafaya, travers yamuldu. Trafik sigortası traversi ya tamir ettirir yada çıkmasını taktırır. Anlaşmalı servislerinde yaptırır. Aracınızda garanti dışı kalır yapacak birşey yok.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

trafik sigortası, ucuz kaskolar yan sanayi parça gönderebilir. "full" kaskoda orjinal parça teminatı vardır ancak oda servisin fiyatını yüksek görürse kendi anlaşmalı olduğu parçacıdan temin edip gönderebilir. rüculu hasarlarda kasko o parayı sigortadan bir şekilde alır sorun olmaz, ancak rüculu hasardada kısıtlama getiren poliçeler var mesela yılda 2 rüculu hasar şeklinde.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.