Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Para Düşkünü Turkcell


Önerilen Mesajlar

TARİFENİZLE BİRLİKTE ALMAK İSTERSENİZ

Kimler yararlanabilir?

​12 aydan uzun, 36 aydan kısa süreli Turkcell Bireysel faturalı hat sahibi abonelerin son 6 ay fatura toplamı 500 TL ise hem fatura hem de kredi kartı ile kampanyadan faydalanabilirler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin TC Kimlik Numarası ile birbirine bağlı hatlarından hiçbirinin son ödeme tarihi geçmiş ama ödenmemiş borcu olmaması, son 2 dönem faturasını zamanında ödemiş olması ve abonelik sözleşmesine aykırı durumlar sebebi ile kapatılmamış olması gereklidir.

36 aydan uzun süreli Turkcell Bireysel faturalı hat sahibi veya 12 aydan uzun süreli otomatik fatura ödeme talimatı olan ve ya son 3 ay içinde faturasını düzenli olarak son ödeme tarihi ve öncesinde ödeyen abonelerde son 6 ay fatura toplam kriteri yarıya düşer. Ayrıca en az 3 aydır Kamu turbo paket, Bizbize Kamu-1200Dk Grupiçi , Kamu Plus, Bizbize Kamu 1500 Dak Heryöne, Kamu Paket, Kamu 100, Kamu Süper Paket, Kamu Eko Paket ve Kamu Standart 1000Dk paketlerinden birine abone olan müşterilerimiz için de yarıya indirilmiştir. Örnek olarak; 500 TL ise 250 TL olacaktır.

Turkcell Bireysel hat sahibi olan ve son 6 aydır Gold Tarifesindeki Gold Plus Paket kullanıcıları veya son 6 aydır Hepsi Bir Arada Tarifesindeki Gold Plus ve Platinum Paketi kullanıcıları veya Turkcell Bireysel hat sahibi olan ve son 6 ay içinde her ay için fatura geliri tutarı (cihaz taksiti, vergiler, bağış/destek kampanya tutarları ve mobil ödeme tutarları hariç fatura tutarı) 95 TL ve üzerinde olan kullanıcılar için 12 aylık abonelik yaşı kriteri 6 aya inmektedir.

Kampanyaya katılmak isteyen abonenin daha önce katıldığı cihaz kontratlı kampanyalardan birine ait ödenmemiş erken iptal bedeli bulunmaması gereklidir.

Bu koşulları sağlayamayan Turkcell Bireysel faturalı aboneler için, taahhüt süresince cihaz taksit bedeli anlaşmalı kredi kartları aracılığıyla tahsil edilecek, ilgili taksit bedeli aylık olarak abonenin Turkcell faturasında yer alacak ve faturaya bu tutar kadar eksi bakiye işlenerek abonelerin ödediği tutar karşılığı mahsuplaşılacaktır. 24 ay taksit seçeneğinde, banka ayrıca, abonenin ekstresinde, faiz uygulayabilir. Uygulanan faiz bedelinden Turkcell sorumlu değildir. TC Kimlik No bazında bir abone farklı hatlarıyla Turkcell’in bireysel müşterilerine sunduğu tüm kampanyalardan en fazla 4 adet cihaz ile faydalanabilir. Cihaz yenileme kampanyası harici 1 hat için en fazla 1 adet kampanya tanımlanabilir.

Paylaştığın sayfada sık sorulan sorularda yazıyor. Turkcell'in cepten para harcama zımbırtıları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Komisyonsuz veya az komisyonlusunu bulup harcamalarını oradan yaparsan bu problemi çözebilirsin.

Marka adından başka artısı var mı Turkcell'in bilmiyorum.

Şahsi fikrim diğer firmaların Turkcell'den büyük bir artı veya eksileri olmadığı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tamam oraya yazmis olabilirler o kizdigim ikinci konu asil konu "hepsi paket sadece 59 lira" diye reklam yapip ama ayda en az 83 lira odemen lazim yqni paketi aş biz sana bi 14 lira gecirelim anca o zaman alirsin telefonu olayim bu.

Kaçırdığın nokta Türkiye'deki büyük kurumların hepsi böyle. Servislerin istediğini garantiye sokup sokmaması,  bankaların hesap işletim ücreti, kredi kartı aidatı, cart masrafı curt masrafı alması gibi.

Niye satış temsilcilerini umursamaz kişilerden seçiyorlar sanıyorsun? Satmak için estirsin bir şeyler dursun, detayları bildirmesin diye. Çok istiyorum arada bir attığım zarfları yemeyi, mantıklı argümanlarla satış temsilcilerinin beni bozmasını da hiç olmuyor malesef.

 

Sonuç odaklı hareket et bence. Hepsi aynı, boş Turkcell yüzünden ne HTC'den soğu ne sinirlerin bozulsun. Benim hat da annemin üzerine kayıtlı, kendi adıma alırsam 6 ay bir çok zımbırtıdan faydalanamayacağım diye kendi üzerime alamıyorum. Online işlemlerde benim adım kayıtlı, kaç zamandır ben kullanıyorum, muhtemelen liseden beri, ama boş formalitelerle uğraşmak zorunda kalıcam bunlara rağmen...

 

Bir de reklamların altında minik puntolarla bir şeyler yazar ya hani ışık hızında geçer içinden 3-5 kelime okursan şanslı sayarsın kendini, aynı durum burada da var :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Birde FA34dü ya demekki hayirli olmayacakti belki 3-4 ay sonra odemekte zorlanacaktim bilemiyorum,

 

Vodafonda bak yada pasaport halledebilirsen paralel ithalat al diyecem. Bir de bugün baktım biraz ince uzun geldi ekranı bana. S4'e göre  daha dar gibi.  Hayırlısı olsun. Bir de samsung üst düzey cihazlara iyi destek veriyor htc de bu yok. Bak S2 2 yıl sonra iyi kötü update aldı.  

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben şirkete hatları türkcell aldım.tarifem full star paket

Şirket içi 6000dk

Türkcell 6000 dk

Heryöne 3000 dk

SMS 1000

İnternet 4gb

119 tl paket fiyatı 12 ay ödeme taahhütte % 15 indirimim var ayrıca 4 adet samsung galaxy y telefon bedelsiz verildi...

Ayrıca mobil pos cihazlarımda Avea hat vardı Hakkari İlçrleri ve Şırnak ilçelerinde kullanamadık hat olmuyordu onlar içinde 5 tane data hattın türkcel kullanıyorum çok uzun zamandır.. Memnunum şahsen Sabri'nin başına gelen olayda ise hepsinde aynı sıkıntılar vardır....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Diğer operatörlerin farklı olduğunu sanmayın. Kızdığınızda numaranızı daha avantajlı diğer operatöre taşıyın.

GSM sektöründede buna göçebe diyorlar :)

Sanırım her üç operatörü kullanan biri olarak benden bahsediyorlar. :kıhkıh:  Hangisi cazipse onu kullanmak lazım.... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

peşin fiyatı daha ucuz değilmi telefonun? peşin fiyatına taksitlede alınabilir belki.. ben öyle almıştım

Tabi daha ucuz ama ne musait kredi karti var nede nakitim var şuan. Bende yılda 1 telefon değiştiririm ama arabaya harcamaktan kalmıyor :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

 

Vodafone'luyum

850 dk vodafoneliler ile 150 dk diğer operatörler + 12000 sms 36.90 tl 

Yaşasın çiftçi hattı :D tek sıkıntım ha bire çiftçi kulüpten msj geliyor bu hafta karadeniz yağışlı yok bu hafta şurda çiftçi toplantısı var falan :D siliyorum bende direk 

tavsiye ederim..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.