Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hukukçulara Ve Polislere İndirim


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Yeni bir CRM indirimi var.

 

Bu ay sonuna kadar sürecek (31 Nisan)

 

Ford Otosan bu kampanya ile Askeri Mahkemeler dahil olmak üzere hukuk alanında çalışan avukat, hakim, savcı, hukuk fakültesi öğretim üyeleri, stajyer ve emekli avukatlara; emniyet alanında ise tüm çalışanlar, emekliler ve Polis Akademisi öğrencilerine binek otomobillerde indirim avantajı sunuyor. Yanlış hatırlamıyorsam %2.5 olması gerekiyor. Bayilerden detayları alabilirsiniz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 yıl sonra...

0 Faiz” ve avantajlı bahar fırsatları Ford bayilerinde

 

Ford, Nisan ayında düzenlediği kampanyalarla hem binek hem de ticari modellerde avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ticari araç modellerinde sunulan “0 faiz” kampanyası Nisan ayında da devam ederken, binek araç modellerinde de Dünya Avukatlar Günü ve Polis Bayramı kapsamında özel indirimler sunuluyor. Ayrıca 2016 ve 2017 Model tüm Ford Focus ve Courier modellerinde, Nisan ayı içinde FKasko satın alımında poliçe fiyatından 400 TL indirim uygulanıyor.

 

Binek araç modellerinde Hukuk ve Emniyet personellerine özel indirim

 

Ford, 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü ve 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümü kapsamında 7-30 Nisan 2017 tarihleri arasında tüm hukuk ve emniyet personellerine 2016 Model Mondeo, Fiesta ST-Line, Focus ST-Line ve tüm 1.0lt Ecoboost araçlar için perakende fiyat üzerinden %4, diğer 2016 Model Araçlar ve tüm 2017 Model binek araçlarda perakende fiyat üzerinden %2 indirim sunuyor.

Nisan ayında ayrıca 2017 Model tüm binek araç modellerinde “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında 20.000 TL, 20 ay ve %0,95 faiz imkanı sunan Ford, “Her Şey Dahil Finans Paketi” tercih etmeyenlere ise 20.000 TL, 20 ay ve %0,99 faiz avantajı sunuyor.

 

Ticaride sınır tanımayanlara sıfır faiz fırsatı devam ediyor

 

Nisan ayında tüm Ford ticari modellerinde “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında 24.000 TL’ye 20 ay, %0 faiz** fırsatı sunuluyor.

“Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında Ford Transit Minibüs modellerinde 55.000 TL, 12 Ay ve %0 faiz, Courier*** modellerinde 36.000 TL, 18 ay, %0 faiz fırsatı Ford müşterilerini bekliyor. “Her Şey Dahil Finans Paketi”nden yararlanmayan Ford müşterileri ise Ford Transit Minibüs’e 50.000 TL, 12 ay, %0 faiz, Tourneo ve Transit Courier’e*** ise 30.000 TL, 18 ay, %0 faiz fırsatıyla sahip olabiliyor.

 

Ford kampanyaları hakkında detaylı bilgi, Ford Yetkili Satıcıları’nda ve www.ford.com.tr internet sitesinde.

 

* 2017 MY Yeni Kuga ve Focus TrendX Benzinli Manuel araçlar (4 kapı& 5 kapı),Courier Journey ve Connect Journey kampanya kapsamında değildir.

** Transit Minibüs ve Transit Camlı Van modelleri kampanyaya dahil değildir.

***Kampanyaya Courier Journey dahil değildir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.