Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 3

Focus 3 Powershift Titreme


Cem Ergen

Soru

Önerilen Mesajlar

  • 0

2012 style benzinli focus powershift yaklaşık 4050 tl iyi niyet garantisi 3200tl dendi bana 

 

--0 dakika sonra eklendi--
16.11.2016 - 00:00 tarihinde, onur çam yazdı:

kavrama değişimi için fiyat bilgisi olan varmı 2012 focus trend otomatik

 

--1 dakika sonra eklendi--

2012 style benzinli focus powershift yaklaşık 4050 tl iyi niyet garantisi 3200tl dendi ba

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Merhaba bende 2012 focus 1.6 powershift var, aracı yeni aldım şuan 34 bin km de.  Araçtan çok memnunum şanzıman konusunda forumda konuşulanlar benim de başıma geldi. Yetkile servise gittim,  titreme diğerleri iki katından fazla çıktı ve yazılım atılmasına rağmen düzelmediği ve kavramanın değişmesi gerektiği söylendi. Yüzde 25 ini ben ödeyeceğim. Serviste kavrama değişimi sırası vardı.. Bu cuma kavramam değişiyor. Forumda yazılanların hepsini okudum. Umarım yeni kavrama gerekli revizyona uğramıştır. Benim aracımda çok bir.titreme yok sadece ankaranın dik yokuşlarında hemen vites yükselttiği için araç tekliyor. Manuel vites düşürme ile işimi görüyorum, sizce kaporasını verdiğim kavramadan vaz mı geçeyim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Diğer markalar olsun,  çoğu yarı otomatik araçlar bu sorunu yaşıyor.  Parça değişimi sonrası çok sıkıntı yaşar isem tam otomatiğe dönüş yapacağım. Umarım hallolur, parça değişimi sonra sorun kalmadığını söyleyenler çoğunlukta, araç bize değil biz araca göre davranmalıyız

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Herkese iyi günler. Yardımınıza ve bilginize ihtiyacım var. 2015 model 1.6ti-vct poweshift focusum var. Aracımı 3 ay önce aldım. Yaklaşık bir aydır araçta bazı sıkıntılar çıktı. 

1-) 1. Vitesten 2. Vitese geçerken bi boşluğa düşürüp titreme yapıyor araç

2-) Araç kalkış esnasında gaz pedalına biraz yüklenince sol ön taraftan ses geliyor.

Dışarda özel ustaya gösterdik şanzımanda sıkıntı var denildi. Bugün servise götürdüm. Servistekilere sıkıntıyı söyleyince bu araçlarda kronik bir arıza olduğunu kavrama sisteminin değişmesi gerektiğini ve bunun da 5.500 TL tuttuğunu belirttiler. Bu şekilde kullanabilirsin yolda bırakmaz denildi. Aracın garanti süresi de sona erdi. Bu arıza kronik bir arıza ise bunu ford servislerinin ücretsiz yapması gerekmiyor mu acaba? Ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Malesef kavrama degisimi cozum olmuyor. Ben 2 kere degistirdim 3-4 kere degistirenler var. Oyalamadan baska birsey degil. Ben mahkemeye verdim. Garantim bitmisti yuzume bile bakmiyirlardi hatta yine geldi der gibi bakiyorlardi. Ben peşini birakmadim. Mahkemeye verdim ve dün avukatimi aramis ford araci getirin yeni seri kavrama takalim demisler mahkemeden vazgecme sarti ile ama ben kabul etmiyorum. Aracimi satsam kimse almaz 2 kere kavramasi degismis ve arizasi giderilememis arabayi. O kadar para verdik. Hakkinizi bu yoldan arayin. Nereye kadar kavrama degistireceksiniz?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Arkadaslar kalkislarda ve vites gecislerinde titremeden dolayi 2 kez kavrama degisti. Ford a cekilen ihtarname sonrası sirasi ucretisz kavrama degisimi, 69 bin fark ver yeni kasa trendx,60 bin ver yeni trendx verelim dediler. Hepsini redettim. Dava actik.

 Bugun bilirkisi raporu geldi. Bekledigim gibi lehime geldi. Aracta imalat sirasinda farkli aks bosluklarindan dolayi titreme ve seslerin olustugu yazılmış.  Bu da imalattan dogan gizli bir ayiptir yazilmis.

 Ford dan makul bir fiyat bekliyorum. En azindan magduriyetimiz giderilsin.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Mahkeme kararından bizi bilgilendiriniz birde otomatik şanzıman beyni sorunu var buda kronik bir sorun inanın hangi servise gitsem heryer şanzıman beyni ve 7 -8 bin TL gibi bir fiyat diyorlar servisde bu konu ile ilgili mahkeme veya servisle sorunu olan oldumu benim oldu o yüzden merak ediyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Arkadaşlar bugün davam  vardı. Mahkeme fordun  bana 135 bin tl ödemesine karar verdi. Kavraması değişipte  çözüm olmayan arkadaşlar hakkınızı arayın. Kararı uyaptan alıp yayinlayacagim

 

--1 dakika sonra eklendi--

Aracın 2013 0 i bulunanazsa bilirkişinin belirlediği 135 bin tl yi alacağım. Yalniz irtibattan dönme ihtimali var. Bilirkişinin hesab yaparken ayrıntıya görüşmesinden dolayı. Kavramadan sıkıntı yaşayan arkadaşlar hakkınızı arayın.

Ozkan O. tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.