Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Far Buğulanmasına Gelen Cevap(Red!!) Ve Izlemem Gereken Yol??


Ömer Önder

Soru

Arkadaşlar focus 3 lerde bildiğiniz gibi birçok kişi buğu sorunu yaşıyor..aynı sıkıntıda bende mevcut.hatta sislerde de buğulanma var!bu şikayetle garanti başvurusunda bulundum farların değişmesi ya da onarılmasıyla servis garantiyi otosanın kabul etmediğini durumun normal olduğunu belirtti kiii biz çok iyi biliyoruz buğulanma olsa dahi 15 bilemediniz 1 saate geçer benimki 2 gün kalıyor!bunun üstüne çağrı merkezini aradım şikayetimi belirttim ve 2 haftaya yakın zamanda döndüler kesin kararmış buğulanma olması normalmiş ve garanti işlemi uygulanamıyor?öncelikle benmi bilmiyorum bu buğulanma olayını??bu 2 güne kadar kalıp farların yarısına kadar buğulanması normal mi?sisler deseniz komple buğu..en son genel merkezden yazılı belge istedim mail adresime açıklamalı olarak atın gerekli yasal süreci başlatacağım için ama aykutmuymuş genel merkezden uslup zaten bozuk,çünkü çağrı merkezindeki nezaket kaybolmuş!!direk kesin karar değişmez olmaz etmez..yazılı belgede maille atamazlarmış..dilekçe yollamam gerekiyormuş adreslerine,bunu yapıcam artık ama sizin tavsiyeniz nedir??sizce nasıl bir yol izleyeyim??yardımlarınızı bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Herkese merhaba benim aracın bagaj kapağı üzerindeki stop lambalarının içinde küçük sinek yavruları var ölmüş 5  yada 10 tene acaba nerden nasıl girmiştir bu durumda ne yapmam lazım servise değişim için baş vurmalımıyım yoksa nasıl bir yol izlemeliyim bu durum sizinde başınıza geldimi.

değişmeleri lazım.

 

geçen megane gördüm eski kasa içinde en az 20 tane kara sinek vardı..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Benimde sağ stop lambası su dolu, servise götürdüm fotoğraflarını çekip değişim için otosana mail attılar. Bugün otosan dan beni arayıp talebimin reddedildiğini bildirdiler garanti mühendisleri incelemişler ve uygun gormemisler. Buğulanma olsa anlardım ama resmen su dolu stop lambası.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Başkalarına nasihat verirken başıma geldi.

Dünkü yağmurdan sonra yarım saatlik yanık farın hali bu, içte dışta değil su damlaları.

Muhtemelen yarın içinde balıklar da yüzmeye başlar.

Servis yolu göründü. 

far.jpg

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

valla bu garanti işinden ben bir şey alamıyorum.herşeye red cevabı veriyorlar.formda da yazmıştım.focus 3 bijonladaki kapakların bazılarının düşüğünü ve garanti kapsamında değiştirilmesini talep ettim.4-5 defa şikayet formu yazdım hepsinde de kullanıcı hatası deyip  kabul etmiyorlar.dışarıda tanesi 5-10- tl araç garantili diye iki yılda üç defa servise girdim.dışarıda 250 tl ye yaptırabileceğim bir bakıma 350-390 tl ibi bir ücret ödedim.garanti kapsamında bir bijon değiştirilmiyorsa bundan sonrada servise bakıma gitmenin mantığı yok bir sorun çıksa direk kullanıcı hatası diyorlar (diyecekler) bakımlarda şimdiye kadar enaz 500 tl fazla ödedik.parça garantiden değişmiyorsa neden servise gideyim ki bir dahada servise gitmeyeceğim.

Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
01/12/2016 - 23:43 tarihinde, Cem Boneval yazdı:

Başkalarına nasihat verirken başıma geldi.

Dünkü yağmurdan sonra yarım saatlik yanık farın hali bu, içte dışta değil su damlaları.

Muhtemelen yarın içinde balıklar da yüzmeye başlar.

Servis yolu göründü. 

far.jpg

Farı söktük, ampul yuvalarından hava basarak kuruttuk, sonra iyicene inceledik ve balast kutusunun contalarında sertleşme olduğunu ve dibinden su almış olduğunu gördük, sıvı conta ile onarımını yapıp monte ettik.

Şimdi ilk yağmuru bekliyorum.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
Bir saat önce, Volkan Ö. yazdı:


yıkarsan belli olmaz mi?

İç yüzünden aldığını düşünüyoruz, malum ben tam gaz su birikintilerine girip kızaklama oyunu oynuyorum ya, o zaman içeriye sıçrayan sulardan olma olasılığı yüksek.

Ama yıkama da bir fikir verebilir tabii, hava bulutlu, yağmur eli kulağında, şimdi ne emek ne nakit harcayamam yıkamak için (bkn. tembelim demenin politik yolu).

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Benim farın kendini akvaryum zannetmesi sorunsalını çözemedik. 

Envai çeşit izolasyon materyali ile kapatılmayan yer kalmadı, amma velakin yine de mütecaviz aşikio molekülleri içeriyi istila ediyorlar.

Çıkmacılarda dolaşanlar es kaza sol Focus TitX BiXenon far kasasına rastlarsa bana bildirebilir mi? 

Yakında çözemezsem bir yolunu bulup içine bir-iki balık atacağım ve keyfini süreceğim.

Cem Boneval tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.