Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Bojix Design


Tolga Başaran

Önerilen Mesajlar

Hangi Durumlarda Ruhsat Değişmeli? -Aracınız beyaz, ve siz aracınızı mat beyaz boyattınız yada kaplattınız. Ruhsatta renk değişimine gerek yoktur!. Sıkça karşılaşan durumlardan biri olan siyah aracı mat siyah kaplatma durumlarında kesinlikle ruhsattaki renk değişimine ihtiyacınız yoktur. Hatta füme araçlarıda mat siyah yaparsanız dahi bu renk değişimine ihtiyaç yoktur. Zaten füme gibi duruyor. Bunu söylememin nedeni kaplatılan firmalar ek para kazanmak için sizi muameleci sayesinde bu ruhsat değişikliklerine yönlendiriyorlar. Merak etmeyiniz ben ruhsat işini hallederim diyip geçiniz. -Aracınızın tavanını başka bir renge boyattığınız yada kaplattığınızda bunu ruhsata işletmenize gerek yoktur! Evet cam tavanlı yada cam tavan görünümlü tavan kaplamalarından sonra firmaların sizi muamelecilere yönlendirmesine izin vermeyin! Araç tavan kaplamaları ruhsata işlenmek zorunda değildir! -Aracınızın komple başka renge boyattığınızda yada kaplattığınızda kesinlikle ruhsatınızın değiştirilmesi gerekmektedir. Ben %35i geçerse çift renk olarak işletmek lazım diye biliyorum. Tavanı kaplatip muayeneden gecemeyen arkadaslarım var.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

aradan bayağı bir vakit geçmiş ama aklıma takılan bir soru var bu ST'lerdeki ön tampon ve arka eteği (egzos çıkışı ortada) bunları standart focusa monte edebilirmiyiz ? ona görede ortadan egzos çıkışı tabii ki

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...

Bu rengin ismi "tangarine scream" (mandalina çığlığı gibi bir şey oluyor Türkçesi).F2 kasa St de portakal rengi Rsde de yeşil rengimiz vardı.Ford turunçgilleri seviyor. :)

 

 

Aynı arabanın arka görüntüsünü de koysaydın millet daha az kanıksardı bana kalırsa.

 

2013-ford-focus-st-by-bojix-design-photo

 

Dipnot Amerikalılar da bu rengi seviyor.

 

http://imgur.com/a/41D4Z/all

Çok Çok İyi vallahide billahide. Bi gün parayı pulu bulursak sırf zevkine ya bu renk ya da kaplama neyse işte bunu yaptırmak gerek :zha:

Murat Akd tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.