Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aras Kargo'da Şok!


Önerilen Mesajlar

Selamlar Arkadaşlar. otostart.com adresinden motor yağı ve 4 adet filtre aldım(yakıt yağ polen ve hava filtresi).Dün ben okuldayken kargo evime gelmiş.Evde 15 yaşında bir aile dostumuzun kızı vardı oğluma bakıyordu.Kargo görevlisi kargoyu ona teslim etmek istemiş o ise Sinan Bey okulda ona teslim ederseniz iyi olur demiş.Kargo görevlisi siz de teslim alabilirsiniz diyerek imza almış ve altından yağ damlatan poşeti eve bırakıp gitmiş.Eve geldiğimde poşeti açtım.Yağ kutusu tabanı delinmiş tamamen boşalmış polen ve hava filtresi yağ ile boca olmuş yakıt ve yağ filtresi de poşedin içinde yok.Tabi fatura da yok.

otostart.com ' u aradım biz güzel bir şekilde ambalajlayarak kolinin içinde ve parçalarınızı eksiksiz olarak gönderdik dediler.Hemen fotoğraflarını çekip hem ARAS KARGO ya ve otostart.com a gönderdim.10 kez müşteri hizmetleri ile görüştüm.Teslim alanın 18 yaşından küçük olduğunu , benim gelen kargoyu kontrol edemediğimi , kargonun hasarlı ve eksik olduğunu defalarca bildirdim.Sonuç siz teslim almışsınız imzalamışsınız.

ARAS KARGO kargomu 18 yaşından küçük birine teslim etmiş

Taşıma esnasında kargo paketinin içini açıp tutanak tutmamış içindeki ürünlerden bir kaçını yok etmiş

Kargomu hasarlı olduğunu bile bile bana getirmiş

Son olarak da bunları ispatladığım halde kabul etmemiş pişkinliğe vermiştir.

Bu durumu medyaya nasıl taşıyabilirim , amacım zararı karşılamak değil ARAS KARGO nun bu rezaletinin karşılığını bulması.İyi forumlar.

Sinan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eğer 18 yaşından küçük birine teslim etmek yasal değilse uzun sürme ihtimali yüksek olan bir süreçle hakkınızı arayabilirsiniz. Onun dışında teslim belgesini imzaladığınız anda hiç bir sorumluluk kabul etmiyorlar diye biliyorum.

Sosyal medyada adı temiz bir kargo şirketine henüz rastlayamadım ama benzeri olaylar yaşanmışsa izlemeniz gereken yol hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Ben malesef ki evimin dibinde bulunan 2-3 kargo şirketinde gördüklerimden kargonuzun sağlamlığının tamamen şansa bağlı olduğunu söyleyebilirim. Karpuz gibi oradan oraya atıp duruyorlar kutuları malesef. O el rabamsı zımbrıtıda tepeye kadar doldurup kaldırıma devirenler mi derseniz, insanların aralarından üstlerinden kutu fırlatan mı derseniz ki bir kere isabet alıyordum, hızlı iş yapıcaz diye normalde birinin atıp diğerinin tuttuğu süreçten tutma işlemini çıkartmaya kadar gitmekte. Önlemi kargolayan firma alabiliyor alabildiği kadar gerisi şans bence.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aras Kargo'da kimlik mimlik sormadan paketi bırakıp kaçıyorlar. Hatta eve gelmek zor gelirse mesaj atıyorlar eve geldik yoktunuz gelin şubeden alın diye. Bütün gün evdeyiz eve geldik kimse yoktu. Hani kapıya ihbar bırakmamışsın ? Cevap veremedi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aras Kargo'da kimlik mimlik sormadan paketi bırakıp kaçıyorlar. Hatta eve gelmek zor gelirse mesaj atıyorlar eve geldik yoktunuz gelin şubeden alın diye. Bütün gün evdeyiz eve geldik kimse yoktu. Hani kapıya ihbar bırakmamışsın ? Cevap veremedi.

 

Ona da şey diyorlar, biz astık rüzgar uçurdu veya çocuklar aldı :D 

 

alemler alem :D 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

bu kargo firmalarının bayiliğini alayım dedim sundukları şartları bir görseniz aklınız hayaliniz durur, biz calışıcaz, daha ilk paramızı 6 ay sonra alacağız bu arada, arac eskiticez, çalışanların maaş ve primlerini ödiyeceğiz, bayi olarak bişi olursa tazminat ödiyeceğiz, onlar golf oynayacak ...

Hüseyin kaan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçmiş olsun,

 

18 yaşından küçük birisine ısrarla imza attırmışlar. Bu, çok büyük suç. Direk avukat aracılığıyla ihtar çekin, zararınızın yakışır bir biçimde 3-5 (sizin seçeceğiniz) gün içinde karşılanmasını talep edin. Eğer imza yok derlerse imzasız teslim etmekten başları yanacak, imza ortaya çıkarsa 18 yaşından küçük birine inatla imza attırdıkları için başları 10 kat yanacak. O günler dolmadan sizi arayıp uzlaşmaya çalışacaklardır. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 yıl sonra...

Salak gibi Yurt içi kargo varken aras olsun dedim daha ucuz diye, ümitköye gelecek şeyi ulusa yollamışlar, yetmemiş onun altındağa yönlendirmişler, gidiyorum transfer olacak 3 civarı diyor, transfer aracı geldi sizin kargonuz ilk gittiği şubede duruyor diyor, oraya gidiyorum onlar da gidip sabah ana transfere yollanmıştır diyor, internette hala o şubede görünüyor. Böyle bir aptallık yok, telefonu açtıkları da neredeyse yok, müşteri hizmetlerini aradım 15-20 dakikalık bir süre tamamen o bile meşguldü. Aras dedik kaç yıllık kurumsal firma hem şubesi de daha yakın dedik gördük...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hepsinin boynu altında kalsın. Düzgün çalışanı yok ki. Biz şirket olarak neler yaşıyoruz. Kargolar nerelerden çıkıyor. Patlak koliler, faturası kaybolanlar, günlerce teslim edilmeyenler... 2 günlük yerden 1 günde getiren firma daha sonra 1 günlük yerden 3 günde getiremiyor v.s. v.s.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cam rüzgarlığı almıştım hepsiburada dan. Kartaldan elif tuningden (yanında aras kargo var zaten) Aras kargoya verilmiş. İş yeri adresime gelecek. Pendik kurtköye. Kendim gitsem alsam 15 dklık yol. (Bilseydim eliftuningden çıkacak arar söylerdim siz zarf yollayın kargoyla ben gelir alırım diye) Neyse Çımış kartaldan kargomuz. Orhanlı merkeze 2 kere gitmiş gelmiş. 3. gün Sabiha gökçen şubesine gittim bari ben teslim alayım diye. Dağıtımdaymış ama yanlış arabaya yüklemişler. 4. gün Teslim aldık kargomuzu. Allahtan hasar yoktu :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.