Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ankara'da Güvenilir Ekspertiz?


Önerilen Mesajlar

Merhabalar.

2008 dizel Titanium X bir araç için Ankara'da biriyle anlaştık Salı günü de aracı görmeye gideceğim. Bu ilk araç alışım olacak, internette okuduklarıma göre servisler ekspertiz yapmıyormuş, birde Otokoç-Otosan sistemleri birbirlerini görmüyormuş vs. tam vakıf olmadığım konular. Bildiğiniz güvenilir servis ya da computest var mı? Bosch Car Service'lere bu konuda güvenilebilir mi? Aracı ustanın görmesi yeter mi, servise gitmek gerekir mi? Son olarak nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim, aracın 90 bin ağır bakımları yapılmış, satıcı kaza-boya olmadığını söylüyor, tramer durumu doğruluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bana km çok az gibi göründü. servis kayıtlarını inceleyip aracın hangi km de ve en son nezaman servise geldiği tespit edilmeli. sivasda ford servisi vardır plaka ve şaseden yola çıkmadan inceleme yaptırabilirsiniz. tramerde kayıt olmayabilir ama yine de kaborta boya için bir incelemek lazım. birde enjektör konusu çok hassas. enjektörlere bakım yapılmışmı yapılmadıysa aldıkan sonra muhakkak bir bakım yaptırılmalı. enjektör tamir takımıda 1000-1500 tl civarındadır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.