Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Obrigado Alex! Hakkını Helal Et Kaptan....


Ahmet A.

Önerilen Mesajlar

Bazı realiteleri de unutmayın,

Gitmek istediği zamanlar oldu, ona buradan aldığı parayı kimse vermedi.

Kaymağı yerken ülkeye adapte olması normal. Gönderilme seklinden başka abartacak pek bişey yok, normal futbolcu böyle olmalı zaten.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hangi normal futbolcu aldığı primi bir vakıfa bağışlıyor?

Farklı demek ki adam.

Fenerbahçe'de sorun futbolcuların profesyonel hareket etmemesi; hocalarının kuyusunu kazmaya çalışıyorlar; yazık.başarı istiyorlarsa önce otoriteyi sağlamalılar, bu da bu sene zor görünüyor.GS'nin açık ara şampiyon olacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir fb li olarak;

Alex 35 inde artık futbol hayatını tamamlamış bir topçu. Bu sene artık bazen ilk onbir bazen ikinci yarı bazende kulübe yollarında ses çıkartmaması gerekiyordu. genel olarak eski futbolcular son zamanlarında bu şekilde devam ederler ve nihayetinde jubile yapıp ayrılırlar veya başka kulübe geçerler. Alex 2.sini yani kulüpten ayrılmayı tercih etti, acaba neden?

Ben burada aykutun hegemonya kurma isteğinden kaynaklı bazı problemlerin çıktığını düşünüyorum. (Doğru veya yanlış aykutu kabul edeceksiniz mantığı.) çünkü aynı aykut emreyide göndertti ki emre daha 2 sene top oynardı fb de. Emre ve alex hocanın eksikliklerini ve yanlışlarını çekinmeden söyledikleri için aykutun hedefine girdiler. aykut da bunların üzerine giderek iplerini çektirdi.

şimdi lafım hocaya. hocalık kabiliyetini ve dehasını kullanarak hangi maçı kazandı. başarıları ortada 2 şampiyonlar ligi elemesi ilk maçlarında aut, ilk uefa maçlarında taç. 3 seneden beri aykut hala 1,5 ay süre istiyor. 3 senede zoraki 1 lig şampiyonluğu. aykut hoca inan senin yaptığını ben bile yaparım. bu hafta atlatıldığında takımın başına zico getirilmeli veya löw. löwün zamanında fb çok iyi top oynuyordu.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Alex bir gün elbette gidecekti, fakat yıllarca formayı terleten birinin gidiş şekli bu olmamalıydı. Alex'e tapan biri olarak, bu konuda onu da hatalı buluyorum, tıpkı A.Kocaman ve Aziz Yıldırım'ı bulduğum gibi. Kol kırılsa da yen içerde kalmalıydı. Varsa bir sorun, aralarında çözmelilerdi. Çözülmüyorsa da kendisine teşekkür edip, hakettiği gibi gönderilmeliydi. Bu şekilde değil.

Bugün Aykut Kocaman'a söylenenler, zamanında Zico'ya da söylenmişti. Stajyer antrenör bile denildi ama şimdi de Zico'nun geri gelmesini istiyoruz. Ali Şen'in A.Kocaman'ı takımdan gönderiliş şekli halen konuşulur, eleştirilir. Daha düne kadar "Efsane Aykut öyle gönderilmemeliydi" denilirdi. Bugün o efsane A.Kocaman küfür yiyor. Yarın Alex gelip teknik direktör olsun, o da yiyecek. Sargılı koluyla final oynayan Bülent Korkmaz da yedi, kupalar kazandıran Hagi de... Asıl problem; günlük başarılara odaklı zihniyetimiz ve bu zihniyet kolay kolay değişmeyecek gibi...

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Işiniz, derdiniz mi yok ya? Herifler milyonlarca doları cebine indiriyor kimseye faydası olmayan iş için. Bak benzin 5tl, elektrik,doğalgaz, süt,et zamlanmiş. :angry:

Kendi derdini unutmanın en iyi yolu başkasının derdine ortak olmaktır... :P

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Alex'in Resmi Sitesinden Alıntıdır;

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza, kendi sitesinden Portekizce bir bildiri yayınladı ve Pazartesi günü bir basın toplantısı yaparak tüm gerçekleri açıklayacağını söyledi.

Alex'in açıklaması şu şekilde:

"Kasımpaşa'ya Cumartesi günü 2-0 kaybettik. Maçtan sonra teknik direktör soyunma odasına geldi ve bağırarak istifa ettiğini söyledi. Başkan Aziz Yıldırım da birçok şey söyledi.

Pazar günü programdaki gibi idman yapacaktık. Tesislere gittiğimde Aykut Kocaman beni odasına çağırdı ve kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Ben de bunun bir disiplin gerekçesi olması gerektiğini söyledim ve nedenlerini sordum. O da bana 'Ben bu takımın teknik direktörü ve lideriyim. Ama sen büyük ve güçlüsün. Soyunma odasında benim fikirlerime karşı olmanı kabul edemem. Kararın gerekçesi budur' dedi.

Benim de, 'Kararları başkan alır ve ileride neler olacağını göreceğiz' diye cevap verdim.

Pazartsi günü saat 16.15'te başkanın kulüpteki ofisine gittim ve 16:18'de çıktım. Başkan, kulüpteki 8 senemi 3 dakikada kararlaştırdı.

Başkan bana 'Konuşabilirsin' dedi. Ben de 'Neden kadro dışı bırakıldığımı ve takımla idmana çıkmamın yasaklandığını bilmek istiyorum' yanıtını verdim.

Eski başkanım da bana 'Karar senin. Ya tek başına idman yaparsın ya da gidersin' dedi. Ve konuşma sonlandı. Tek başıma idman yapmayı tercih edemezdim. Çünkü onlar benim soyunma odasında olmamı istemedi.

Pazartesi basın toplantısı düzenleyeceğim ve Fener taraftarlarına her şeyi olabildiğince açık şekilde anlatacağım."

http://www.alex10.com.br/br/news/conteudo.asp?id=536&categoria=Fala%20Alex

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.