Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ecosport Avrupa Hakkında Son Bilgiler


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Ford, Paris Otomobil Fuarı’nda EcoSport'u tanıtıyor; Fonksiyonel ve geniş iç hacimli yeni SUV, küçük segment otomobillerin kullanım pratikliğini sunuyor

· Ford Avrupa, Paris Otomobil Fuarı’nda yeni EcoSport SUV modelini tanıtıyor. Araç, B segmentindeki çevikliği, fiyat ekonomisini ve yakıt verimliliğini bir SUV'un fonksiyonelliği ve geniş iç alanıyla birleştiriyor

· Ford, yeni EcoSport'u Avrupa'da ödül kazanan 1.0 litre EcoBoost benzinli ve sınıfının en iyi dizel motorlarıyla sunacak

· Yeni EcoSport, Ford'un Avrupa için SUV ailesini genişletme planının bir parçası olarak önümüzdeki 18 ay içerisinde satışa sunulacak; bu plan çerçevesinde Ford’un SUV ürün gamında önümüzdeki dönemde Yeni Kuga ve Ford Edge modellerini de sunulacak

Ford Avrupa, yarın Paris Otomobil Fuar’ında, B segmentindeki çevikliği, fiyat ekonomisini ve yakıt verimliliğini bir SUV'un fonksiyonelliği ve geniş iç alanıyla birleştiren Yeni EcoSport’u sunacak.

Yeni EcoSport, Ford'un B segmenti platformuna dayanıyor ve 18 ay içerisinde Avrupa’da pazarda yerini almaya hazırlanıyor. 2012 Yılın motoru ödülünün sahibi 1.0 litre EcoBoost benzinli motora sahip olacak olan EcoSport, Yeni Kuga ve şu anda Kuzey Amerika’da satışta olan ve çok beğenilen daha büyük ve lüks Ford Edge’in Avrupa’da da satışa sunulmasıyla birlikte Ford’un Avrupa Pazarı’nda SUV ailesi tamamlanacak.

Ford'un Global B segmenti araçlar direktörü Nick Collins, "Ford EcoSport, bir Fiesta'nın sunduğu kalite ve yakıt verimliliğini modern bir SUV'un heyecan verici görünümü ve hissi ile birleştiriyor" dedi. "EcoSport şık tasarımı ile Avrupalı kullanıcılar için Ford'un kompakt ve çok amaçlı kullanım sağlayan yenilikçi B-MAX aracı ve yeni Fiesta'yı içeren B segmenti ailesinde çekici yeni bir seçenek olacak" dedi.

Yeni EcoSport, tamamıyla Güney Amerika'da geliştirilen ilk global Ford modeli oldu ve bu ay içinde Brezilya'da pazara sunuldu. 2003 yılında pazara sunulan ilk modelle Ford, Brezilya'da bu segmentin oluşmasını sağladı ve o zamandan beri bölgede 700 bin adetlik satışa ulaşıldı. Yeni modelin 2013'te Hindistan ve Çin'de pazara sunulması ile birlikte, bu önemli pazarlarda Ford'un daha da büyümesine ciddi anlamda katkıda bulunması bekleniyor.

Avrupa'da satışa sunulacak yeni EcoSport, 2012’de "Yılın Motoru" ödülünü alan, şaşırtıcı performansı mükemmel yakıt verimliliğini birleştiren 1.0 litre EcoBoost benzinli motora sahip olacak. 1.0 litre EcoBoost benzinli motor bu yıl ilk kez Focus'ta satışa sunuldu ve ardından da yeni B-MAX'ta yerini aldı. C-MAX, Grand C-MAX ve Yeni Mondeo da bu yenilikçi 3 silindirli motora sahip olacak. Avrupalı EcoSport müşterilerine ayrıca sınıfının en iyi yakıt ekonomisini sunan dizel motor seçeneği de sunulacak.

Ayırt edici ve aerodinamik tasarımlı EcoSport; büyük bir ön ızgaraya, ince, ayrıntılı ön farlara ve tamponlar ile yan eşiklerde özel kaplamalara sahip. Ford SYNC araç içi iletişim sistemini de içerecek olan EcoSport’ta araç sahipleri sesli komutlarla telefon görüşmesi yapabilecek ve Bluetooth ya da USB yoluyla bağlı cihazlardan müzik seçebilecek. Ford SYNC, kaza sonrasında kazanın olduğunu lokasyona uygun dili kullanarak, araçtaki yolcuları acil hizmet operatörlerine bağlayan Acil Durum Yardımı’nı da içeriyor.

EcoSport modeli ayrıca ABS fren sistemi, Elektronik Denge Programı ve Yokuş Kalkış Desteği’ni de içeren kapsamlı bir sürücü destek teknolojileri paketi sunuyor.

Aracın Resimlerini , motorlarını diğer detayları burada bulabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.