Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.0 Eb Ve Diğerleri


Ozan Kar

Önerilen Mesajlar

Bugün İstanbul yolundaki bayiileri gezdik. İlk durak tan oto oldu. Öncelikle sadece danışmadaki görevlilerden memnun kaldım.

-Kaplaması çıkan el frenini hala fark etmemişler :) Bu arada el freni kolu küçülmüş onu yeni farkettim güzel, kibar olmuş.

Satis temsilcisi çok ilgisizdi, 1.0 titanium dedim yok dedi fiyat ver dedim veremem dedi teste çıkalım dedim çıktık daha 3. Vitese geçmeden hanfendi korktu. Şerit takip olayını deneyim dedim devreye sokamadim direksiyonu bırakınca da uyarı filan çıkmadı(pek fırsatta olmadı hemen ara yollara girdik). Tabela okuma çok iyi çalışıyor.

Özellikle gösterge aracın havasını çok değiştirmiş ama Sony elzem değil artık benim için. Viraja biraz sert girince hanfendi yine korktu tepki verincede başkasıyla teste çıkmamı söyledi. Bu arada hanfendi aracıda tanımıyor. Tekno paketle ne geliyor dedim katlanır ayna filan dedi. Mesafe takipte varmış :D

Neyse gelelim motora atmosferikten kesinlikle çok daha iyi, dizelle kapisir :) ama tüketim olarak atmosferikten çok iyi değil (9.7ydi sakinleynce sifirladim 8.9 oldu). şunuda belirtmeden geçemicem soylenmedikce kimse anlamaz 1.0 olduğunu.

Sonrasında gelly mitsubishi nissan vw Hyundai Opel ve chevrolet baktık. Almanın havası ayrı(highline passattan inesim gelmedi :D), Japon tirt(sadece toyota idare eder), emgrandın 35000 olması şaka gibi Hyundai kendini çok geliştirmiş i30 süper olmuş ama

1) 5 yıl sonra görmek lazım

2) o parayı yinede vermem

son anda R129 kasa 94 SL600 gördüm ve yanından ayrılamadım :D galerininmiş 46000 istiyorlardı :)

Ayrıca focusa çok alıştığımı farkettim özellikle vücudu saran koltuğa. diğer arabalarda saga sola uçacakmışım gibi geliyor :) daha önce bmw mercedes audi dahil çok çeşitli araçlar kullanıp puntoya binince bile böyle hissetmemiştim :) onuda geçtim cmaxle 800km yol gelip puntoya binince yine bir yadırgama olmuyordu ama bugun arkadaşımın corsa Dyi kullandım araba sanki yolda durmuyor, frenler tutmuyor, direksiyon komutlarıyla değilde kendi kafasına göre gidiyor, ben koltukta kendimi emanet hissediyorum vs(bu arabayıda daha önce çok kullandım)

sonuç olarak focus kararımdan memnunum :D bide direksiyonu altı düz 3 kollu olsaydı :)

ps kusura bakmayın biraz uzun ve dağınık oldu :)

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkürler, ozan bu motor sakin kullanımda 1 litre civarı az yakıyor olay bu misal peşpeşe gezdirin o zaman anlarsın yoksa zor nerden anlıyorum yıllardır atm sürüyorum. belli yani :yeah: ama basarsan da yakıyor :yeah: Testlerimde görmüşsündür 11 - 8.5 - 7.5 gibi düşebiliyor. Uzun yol daha az tüketiyor.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

epey düşmüş :) kaç binde düştü bu kadar?

1500 gibi bişeydi test aracının kmsi :)

Rodaj 1500km 1600den sonra sıfırladım 1 hafta sonra tekrar baktgmda 7.5 idi şehirler arası yolda 4.2 yakıorm biraz sıkıcı oluyo ama müzik dinleye dinleye gidiyorum :)

Aybars Altay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.