Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Landirenzo Evo Lpg


emre mızrak

Önerilen Mesajlar

bende daha önce focus 1 aracımda kullandım çokta memnundum şuan yeni aracım opel astra da kullanıyorum gayet güzel performansta bir sıkıntı yok zaten opelin önerdiği ve serviste garantili bir şekilde taktığı marka düşünenlere landirenzoyu kesinlikle öneririm  :yeah:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...

Nasipse Bu hafta sonu bende Landi evo takdıracağım niyetine girdik bakalım. Bakımına iki ay var (1.yılı dolmasına) bu süre zarfına kadar malum tatil düğünler vs :) binerim diye düşünüyorum o yüzden takdırıcam. Hafta ici kasko ile görüşüp sorucam ne yapmak gerekiyorsa. Sizce servisi aramaya gerek var mı arkadaşlar ? yada kontrole gitmeye ? Çok da acikcası ilgilenmiyorlar geciştiriyorlar hep o yüzden başimizin caresine bakmak gerek diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir ? şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 9 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

İzmir Olgun Lpg de 2013 1.6 Focus aracıma malum nedenlerden dolayı Landirenzo taktırmayı düşünüyorum.Öncelikle 1 yıl garantisi daha var, lpg taktırmamı önerir misiniz? Olgun Lpg yi önerir misiniz?Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.