Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

17.08.1999 Gölcük Depremi


Murat K.

Önerilen Mesajlar

Gölcük te kaybettiğim çok değerli bir abimle beraber bütün yitip gidenlerin ruhları şad olsun

"Çiçeği burnunda yeni evli Cem Teğmen, o gece limanda bağlı duran denizaltı gemisinde nöbetçi subaydır. Akşam olmuş, Gölcük her zaman olduğu gibi rutin sessizliğine bürünmüştür. Komutan, Cem Teğmeni çağırtıp, sen yeni evlisin, bu akşam nöbetini kıdemli biri alsın, git eşinin yanına der. Bu bir emirdir ve Cem Çiftçi Teğmen o geceyi hayat arkadaşının yanında geçirecektir. Saatler gece 03:05’i gösterdiğinde gökyüzünde müthiş bir kızıllık ile birlikte büyük deprem meydana gelir. Ne var ki, nöbetini devrettiği geceye denk gelen bu muazzam doğa felaketi, Cem Teğmeni evinde yakalayarak eşiyle birlikte ebediyete taşıyacaktır. "

Tonay Mete tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Erzincan,İstanbul,Düzce ve Van bir çok deprem şehidi verdik hala çürük evlerde yaşıyoruz.Türk Irkının genetik hastalığı olsa gerek ne yazık ki her şeyi çok çabuk unutuyoruz...Tüm deprem şehitlerimize Rahmet eylesin ALLAH...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun onca insanımız hayatını kaybetti genci yaşlısı. Geçen haberlerde izliyordum istanbulda bi semtin evleri 4 büyüklüğündeki bir depreme dayanamayacak kadar çürükmüş ve içindede onlarca insan var hepside gayet normalmiş gibi hayatlarına devam ediyorlar. Son 3-5 yıldır yapılan yapılar bi nebzede olsa sağlam. Allah vatanımızı milletimizi tüm afet ve terör olaylarından korusun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kimse bizim başımıza gelmedi diyip kayıtsız kalamaz zira ülkemizin neredeyse tamamı birinci derecede deprem bölgesinde yaşıyoruz.Doğusundan batısına tüm ülkemde deprem yüzünden yitip giden tüm canlar için Allahtan rahmet diliyorum.Ve bundan sonra olucak tüm depremlerdede(olucak kaçışı yok) Rabbimden bizleri evlatlarımızı ve ailemizi korumasını ümit ederim.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.