- 0
Grand C Max Yakıt Enjektörü Arızası
-
Benzer İçerikler
-
Grand C-Max Geniş Ekran Gösterge Değişimi
Yazan: Aydın S.,
- 12 yanıt
- 1374 görüntüleme
-
- 3 cevap
- 4081 görüntüleme
-
Enjektör Kodları Hk. 1 2
Yazan: Furkan Çiçek,
- 29 cevap
- 6042 görüntüleme
-
C-Max Mk1 1.6 TDCI Motor Sistem Arızası
Yazan: Volkan Bekcan,
- 4 cevap
- 2802 görüntüleme
-
Rölantide Yakıtın Artmasi
Yazan: Onur Cem,
- 7 cevap
- 457 görüntüleme
-
-
Bir arkadaşa söyle
Soru
Cihat Tamer
5 gün önce vites kemik gibi sertleşti sanayiye gittim merkezi ile birlikte baskı balata değişti, sol akış ve z-rotlar değişti. Pazar günü Türkiye petrollerinden depoyu fulleyip 500kmlik bir yola çıktım. 300km yol gittikten sonra motor arızası serv götürün uayrisi verdi. Araç 2bin devirin altındayken titreme yapıyor, rampalarda sanki turbo yokmuş gibi çekmiyor. 2bin devirden sonra gaza istediginiz kadar basın hız çok az artsa da devir hızdan daha sert şekilde yukseliyor. 3500 devirde 2.vitesten 3.vitese geçtiğini düşünün devir 2bin altına geliiyor. Ben arızanın turbo hortumlari ile ilgili olduğunu sanmıştım ama bugün bilgisayara bağlayın. Yakıt enjektörü yazıyor. Usta, mazot filtresi değişip yakıt katkısı koyup deneyeceksin ise yaramazsa falanca yerde pomppaci var ona gidip enjektorleri sokup tamire vereceksin muhtemelen 4-5bin lira masrafın çıkar dedi. bulunduğum şehirde de pompacı ve enjektör değişimi yapacak bir yer yok. Yardimci olabilecek açıklamalarımızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.