- 0
Dalgalı Veya Arnavut Kaldırımda Bazen Gelen Lok Sesi
-
Benzer İçerikler
-
Arabayı Kilitleyince Gelen Korna Sesi
Yazan: Turan Kandeğerr,
- 13 cevap
- 1999 görüntüleme
-
- 146 cevap
- 43931 görüntüleme
-
Focus MK4 Önden Gelen Titreme Sesi
Yazan: Ahmet Ku.,
- 0 cevap
- 217 görüntüleme
-
Hızlanma Esnasında Gelen Kayış Sesi
Yazan: Günal Y.,
- 8 cevap
- 1544 görüntüleme
-
Motor Veya Şanzımandan Gelen Ses
Yazan: Emre kar,
- 1 cevap
- 599 görüntüleme
-
-
Bir arkadaşa söyle
Soru
Ali Fırat Yılmaaz
Herkese Selamlar.
Focus 17 1.5 tdci pws aracımda Arnavut kaldırım ve hafif dalgali yolda giderken düşük hızlarda 0-40 km hizlarda sol önden bazen cok az lok sesi geliyor. Usta bakti Z rotlar rotiller ve burç değişecek dedi ama rotillerin ve burçların geri salıncağa uyuşması zor oluyor salıncağı komple değiştirelim dedi . ilk z rotlari değiştirelim dedi sese bakalim salıncağı boşuna değiştirmeyelim piyasadakilerin çoğu yan sanayi orijinale yazık olmasın dedi . O ses dahada azaldı. Çok derinden bir lokurtu var arnavut kaldırımda acaba burçların doğal sesi mi? Benim ses takıntım mi bilemedim illaki ses olacağını düşünüyorum kesinlikle ani kalkış ve frende sağa sola çekme ve fren yaparken vurma sesi vs de yok... Diğer husus ise nette salıncak araştırması yaparken otomatik park uyumlu salıncak diyor diğer normal salıncağa bakıyorum tipleri aynı bu ne demek oluyor bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.