Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kazamı Tuzakmı ??


ferhat tezcan

Önerilen Mesajlar

Guest Sadık Taşyürek

ve bu parayıda ödetmedi devletim 5 sene içerisinde herhangi bir suç teşkil eden hareket veya teşebbüste bu paranın olan cezama ekleneceği söylendi yanlış yazmışım ödemedim yani ;)

mesele ödeyip ödeme me meselesi değil Emir, her halükarda ceza veriyorlar. ama yularıda ki iletimde de yazdığım gibi, hafifletici sebep göz önüne alınıyor ve daha önce suç işlememiş olduğun için erteleniyor...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

harekete geçmemişti henüz 7 sekiz kez yandan ateş ettim amacım ön tekerdi ilerlerken arka tekerede isabet etti bilinçli yapmadım yani ;) senin şahsın üzerinden dönen para yılda 77 trilyon olsun bide bunun neredeyse %60 ı üzerindende vergi öde sana bebek ikende verirler o ruhsatı mali müşavirler bağlı oldukları şirketin yıllık cirosu 7 trilyon civarında (her sene güncelleniyor bu rakam) üzerinde olan şirketler ticari sicil gazetesine genel müdür veya herhangi bir finans departmanıyla doğrudan ilişkili bir departmanda müdür olduğuna dair gerçek kişi olarak ilan edilirse saygıdeğer yengemde taşıma ruhsatlı güzel işlemeli bir silaha sahip olabilir

maşallah , yanlız keşke mesaj filan atsaydın :) şimdi böyle bunları internetten okuyupta peşine düşmesinler ... aman diyim :wacko:
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

emanet şart mı ? :blink:

Eğitim ve Aşayiş şart..

Yakup kendini koruma amaçlı yani her mevzuda al karşındakine kullan demiyoruz,emanet derken hepsi girer sen hemen tabancamı geliyor aklına bunun sopası var vs.tabi ALLAH kullandırmayı nasip etmesin.

Görüyoruz sokaklarda ne okumuş eğitimliler var,asayişe gelincede şüpeli .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.