Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Onay Sistemi Ve Mesajlar Hakkında


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Yeni Başlıklar

Arkadaşlar artık Satılık Bölümünde açılan başlıklar, yöneticilerimiz tarafından onaylanmadığı sürece üyelerimiz tarafından görüntülenemeyecektir, bunun sebebi ise uyarılarımızı dikkate almayıp uygunsuz ve reklam amaçlı açılan başlıklardır. Ayrıca en az 20 mevcut iletiye sahip olunmalıdır, unutmayın burası ilan sitesi değildir.

 

Özetle, konularınız şablona uygun olmadığı sürece veya reklam amacıyla açıldıysa onaylanmayacaktır. Eğer başlığınızın tamamen kurallara uymasına rağmen onaylanmadığını düşünüyorsanız yöneticilerimizden birine özel mesaj atarak bu durumu çözebilirsiniz, arada tabiki bizim de gözümüzden kaçan başlıklar olacaktır. :)

 

Konu Yorumları

" Satılık " bölümü normal üyelerin yorumuna kapanmıştır, ancak konu sahibi (ve yöneticiler) kendi konusuna mesaj yazabilir (onay sonrası görüntülenecektir), sebebi ise verilen fiyatlar hakkında yazılan mesajlar sonucu konuların uzayıp gitmesidir, sonuçta herkes dilediği fiyatı vermekte özgürdür.

Konular, satış amacından çıkıp gereksiz tartışmalara döndüğünden yönetimimiz tarafından böyle bir karar alınmıştır.

Araç satmak veya almak isteyenler, alıcı veya satıcı ile özel mesaj yoluyla, verilen telefon veya mail ile iletişime geçebilirler.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.