Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Tdci Yıllık Ve 15.000-75.000-105.000 Km Bakım Ücretleri


Serdar yaman

Önerilen Mesajlar

ilk bakım için benzinli ve dizel aynı fiyat denildi..

evet size denilen gibi ,15 binlik dizel-benzinli bakımları aynı fiyata olmaktadır.30binlik bakımlarda ise sadece mazot filtresi farkı vardır benzinliye göre o da 100tl civarıdır..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Mertcan Çelik,

Gerekip gerekmediğini nerden anlıyorlar. Benim depoma Opet ten başka yakıt girmedi, 15 bin bakımında isyeseydi değişim falan Opet e döşerdim ben onu.  

Neye göre değiştirdiklerini ben de bilmiyorum. Ben de %99 Opet'ten alıyorum da bana bunu söylerlerken ekstra bir detay vermediler. Sadece mazot filtresinin durumuna göre değiştireceğiz  demişlerdi, 30.000 bakımında biraz daha detay sorarım :) .

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Mertcan Çelik,

Gerekip gerekmediğini nerden anlıyorlar. Benim depoma Opet ten başka yakıt girmedi, 15 bin bakımında isyeseydi değişim falan Opet e döşerdim ben onu.  

15.000KM bakımında yakıt filtresinin değiştirilmesi gerekmiyor. Bazı servislerin ciro arttırmak istemesinden dolayı bu problem yaşanıyor. Otosan'ın bakım menüsünde Yakıt filtresi bir boş bir dolu yapılır. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cumaya randevu aldım gidelim ilk bakımımıza artık. Bir aydır erteliyordum sonunda zaman bulabildim. Gitmişken müsaitse Aylin hanım'la da görüşmüş oluruz. 

Kolay gelsin, hayırlı olsun, selam söyle, yok yazmaktan bıktık kendilerini....!

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet bugün servise gidip işleri hallettim. Standart olarak hava yakıt ve polen filtreleri değişti. Toplam 313tl tuttu. Açıkçası memnun kaldıktan sonra 30-40 tl nin önemi yok diye fazla bakınmadan gittim. Sabah 10da arabayı verdim. Çalışma akşam 16:45 gibi bitti. Standart bakım dışında ilk viteslerdeki silkeleme ve arka kapı kolonlarındaki titreşimi söyledim. Sonuç olarak yeni yazılımı yüklediler, arka kapı içine titreşimi alması için sünger koymuşlar. Ayrıca aks körüğünde yağ kaçağı varmış garantiden değiştirmişler. Bakımı yapan ustaları ile görüştük. Yazılımın büyük oranda silkelemeyi alacağını, kurumlanmanında etkili olduğunu söyledi. Shell Gtl yakıt tavsiye etti. Hoş ben ilk aldığımda bile silkeleme vardı. İlk izlenim silkeleme yok gibi. Her zaman olmadığından on onbeş gün kullanıp bakacağım. Yağ kaçağı için keçe değiştiği için bir daha olmaz değiştirdiklerimizde sıkıntı görmedik dediler. Arka kapılar için elimizden geleni yaptık ama arka hoparlörler önlerden daha kalitesiz o yüzden kesin sonuç olmayabilir dedi. Yolda denedim kapı trimlerinde titreşim yok gibi ama kolon hala patlak patlak ses yapıyor. Her şarkıda değil ama var. Genel olarak çok memnun kaldım. Uygun fiyat, üstelemeden gereken işlemleri yaptılar. Güleryüzü ve iyi niyetli hizmet veriyorlar. Aylin hanımla görüştük. Herkese selamı var. İş yerinden sitelere bağlantıda sıkıntısı vardı. Ben oradayken bile ayarları ile uğraşıyorlardı. Ayrıca daha tatlı telaş ve sıkıntıları var :)

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Silkeleme ne kadar güncelleme olsada devam ediyor en azından bende durum bu 4. kez güncelleme yapıldı en sonuncusu 1 ay kadar önceydi hala silkeleme devam ediyor,umarım senin problemin düzelmiştir Engin abi.
Bilemiyorum valla bakalım nasıl oldu. Bu arada serviste replika jant vardı. 16 jant için 200 tl adet dediler. Yıldız beş kollu vardı. Ayrıca 18 jant için tanesi 300 tl dediler. Burada kum gri bir araçta paylaşılan çok kollu olan modelde vardı. Kar lastiği için ug8 205/55/16 tanesi 264tl dediler. Arka spoilerde boyalı 450 tl dediler. Orjinal dediler ama emin olamadım.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.