Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yaz Tatili Tavsiyeleri


ferhat tezcan

Önerilen Mesajlar

Sakin tatil istiyorsan Datça yarımadasını da öneririm, Selimiye, Bozburun, Datça, Mesudiye, Palamutbükü, antik Knidos araştırmaya ve görmeye değer.

Evet hocam orasıda gidip görmediğim eksik kalan yerlerden :).Hatırlatma için teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende Ayvalık otel tavsiyesinde bulunabilecek olan varsa çok sevinirim .) Temmuz başı gibi gideceğim temiz bir otel arıyorum.

Ayvalıkta hep cunda da kalırız, merkezde otel bilmiyorum.

cundada restaurantların civarında denize nazır küçük otellere bakabilirsin yada.

Yada burada.

http://www.ortuncclub.com/tr/

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gitmedin mi datça'ya, o zaman bende datça diyorum, enfes bir yer datça.

hayıtbükü ortam pansiyon, 10 numara.

5632186.jpg

biraz araştırdım datça baya bi aklıma yattı artık gitme tarihim belli olduğunda yer seçeneklerini ayriyetten konuşuruz. :)

Tüm arkadaşlara teşekkürler

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Havaların ısınması ile birçok kişinin kafasında tatil planları başlamıştır sanırım.

Ben evlendiğimden bu yana her yaz mutlaka farklı bölgelere tatile gitmeyi ve herşey dahil sistemi haricindeki otelleri tercih etmekteyim.Herşey dahil sistemi oltelleri allah nasip ederse 40 yaşından sonra tercih edicem :)

Şu an için benim tatil anlayışım otele tıkılmadan o bölgedeki tüm güzellikleri gezip görüp yaşamak.

Gittiğim yerler kaş kalkan kekova-fethiye-bodrum-didim-manavgat-side-kemer-olympus-(bizim mekanları saymıyorum kuşadası çeşme :) )Şu an aklıma gelenler bunlar.

Bu senede yavaş yavaş planlar yapmaya başladık sizden ricam bu bölgeler dışında gittiğiniz gördüğünüz ve beğendiğiniz yerleri tavsiye ederseniz çok sevinirim.Eğer kafamda başka bölge oluşturamazsam bu saydıklarım içinde en favori ve tek geçeceğim yer olan kaş a tekrardan gitmeyi düşünüyorum.(heryer bir kenara Kaş bir kenara :) )

Ferhat Bey, bunların arasında marmaris yok, çok büyük bi eksiklik..:) 4-5 günlük bi tatil istiyosanız marmaristen bi apart tutuyorsunuz.Birinci gün turunç diye bi köyü var oraya gidiyorsunuz, ikinci gün şelale diye bi yer var oraya gidiyorsunuz soğuk suyunda altına girip serinliyorsunuz, üçüncü gününde gökova ya gidip kahvaltı yaptıktan sonra ince kum plajına gidiyorsunuz ve deniz gözlüğünüzü alıp denizin berraklığının tadına bakıyorsunuz, dördüncü gün inbükü plajına gidiyorsunuz kamp ve piknikte yapabileceğiniz bir yerdir, burdanda datça knidostu galiba gezmeye gidiyorsunuz, yani benim gibi çok gezen bir kafadaysanız marmaris sizin üssünüz olacaktır.İyi tatiller..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ferhat Bey, bunların arasında marmaris yok, çok büyük bi eksiklik.. :) 4-5 günlük bi tatil istiyosanız marmaristen bi apart tutuyorsunuz.Birinci gün turunç diye bi köyü var oraya gidiyorsunuz, ikinci gün şelale diye bi yer var oraya gidiyorsunuz soğuk suyunda altına girip serinliyorsunuz, üçüncü gününde gökova ya gidip kahvaltı yaptıktan sonra ince kum plajına gidiyorsunuz ve deniz gözlüğünüzü alıp denizin berraklığının tadına bakıyorsunuz, dördüncü gün inbükü plajına gidiyorsunuz kamp ve piknikte yapabileceğiniz bir yerdir, burdanda datça knidostu galiba gezmeye gidiyorsunuz, yani benim gibi çok gezen bir kafadaysanız marmaris sizin üssünüz olacaktır.İyi tatiller..

Buda fena değil gibi görünüyor :) aslında marmaris olabilir ama orada daha çok herşey dahil sistemli 5 yıldızlı oteller var diye biliyordum.Yanlış biliyormuşum demek :)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

VAROL OTEL / Ayvalık / Sarımsaklı 0(266)3240999 - 0(532)3478635

Nöbet tarihlerim belli olsun bi arayacağım şurayı, teşekkürler Ogün paylaşım için ;)

Otelin yorumlarını araştırdım da kimse memnun kalmamış :P

Ahmet A. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.