Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'a Güvenlik Ödülü


Alper Arda Yazar

Önerilen Mesajlar

FOCUS'A GÜVENLİK ÖDÜLÜ

Allianz Group, yol güvenliğini arttırmayı hedefleyerek her yıl düzenlenen Genius Güvenlik Ödülü ile otomotiv üreticilerini ve tedarikçilerini ödüllendirdi

Bu yıl 7.’si düzenlenen Allianz Genius Güvenlik Ödülü’nün sahibi Focus modeliyle Ford Werke oldu. Ford, binek otomobil kategorisinde ekonomik yol yardım hizmeti sunan ilk otomotiv firması.

Allianz Teknoloji Merkezi, Ford markasını 2012 Allianz Genius Güvenlik Ödülü’ne layık gördü. 4 Haziran 2012 tarihinde Leipzig’de gerçekleşen “Uluslararası Otomobil Ticaret Fuarı”nda AllianzGlobal Otomotiv ve Ödül Töreni Başkanı Karsten Crede, Ford Werke Yönetim Kurulu Üyesi Caspar Dirk Hohage’ye 2012 Genius Güvenlik Ödülü’nü takdim etti.

Allianz Global Otomotiv ve Ödül Töreni Başkanı Karsten Crede, yaptığı konuşmada emniyet kemerlerinden sonra cankurtaran en önemli unsurun yol yardım hizmetleri olduğunu vurgularken, bu yıl ödülü kazanan Ford Focus’un sektöründe yine bir ilk olarak sürücülere yol yardım hizmeti sunan şirket olduğunu sözlerine ekledi. Bu yeni sistemlerin kullanımı teşvik edeceğini ve yolların güvenliğini arttıracağını da belirtti.

Ford adına ödülü alan Caspar Dirk Hohage yaptığı konuşmada “Allianz Genius Güvenlik Ödülü’ne layık görülmekten dolayı oldukça memnunuz. Aldığımız bu prestijli güvenlik ödülü, “One Idea Ahead” sloganımızı doğrular nitelikte. Biz sadece bunun bir parçası olmak istemiyoruz, güvenlik, yenilikçi teknoloji, kalite ve sürdürülebilirlik konularında da yer almak istiyoruz. Allianz Genius Güvenlik Ödülü vaatlerimizin altını çiziyor ve onaylıyor.” dedi.

%20’ye varan oranda kazalar önlenebiliyor

Allianz’ın gerçekleştirdiği kaza araştırma sonuçlarına göre; küçük park kazaları, arkadan çarpmalar, aracın yolda dönmesi gibi durumlar olası risk grubunda yer alıyor. Allianz Teknoloji Merkezi Otomotiv CEO’su Christoph Lauterwasser yaptığı açıklamada “Yaşanan kazalarda %20 oranında araçlarda hasar önlenirken, şahıs yaralanmalarındaysa bu oran %10 olarak gerçekleşebiliyor.” dedi.

Ford Focus model otomobillerin sürücülerine sunduğu yol yardım hizmetlerinde; aktif şehir içi güvenlik sistemi, park asistanı, kör nokta sensörü, elektronik fren gücü dağılımı ve anti-blokaj fren sistemi gibi özellikler yer alıyor.

Allianz Genius Güvenlik Ödülü

Güvenlik ödülü veren, dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden ve finans hizmeti sağlayıcılarından Allianz Sigorta, Genius Güvenlik Ödüllerinde trafik güvenliğini maksimum düzeye çıkarmak ve uygulamak için geliştirilen teknolojileri hedef alıyor. Genius Güvenlik Ödülü yol güvenliği bilincini artırmak ve otomobil üreticilerini güvenlik sistemlerini geliştirmeleri için motive etmek amacıyla Allianz tarafından hayata geçirildi. 2010 yılında Allianz Genius Güvenlik Ödülünü, güvenli aydınlatma sistemiyle Opel almıştı.

Haber Kaynağı:HaberTürk

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.