Cemal Denizci 0 Oluşturma zamanı: Mart 18 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 18 Merhabalar, iyi günler. Sinyale kısa dokunarak aktive edilen şerit değiştirme sinyal sayısı 3 olan fabrika sinyal sayısı arttılabiliyor mu ? ELM327 ve Forscan ile araca bağlanabiliyorum. Focus ve Mondeo'lardaki 724-01-01 As-Built daki 2. sekmedeki değerler, Ecosport'ta farklı olduğu için değiştirmeyi denemedim. Deneyen, bilen var mı acaba, teşekkürler. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Gürkan Çakıroğlu 24.427 Yanıtlama zamanı: Mart 24 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24 19.03.2021 - 01:08 tarihinde, Cemal Denizci yazdı: sinyal sayısı arttılabiliyor mu ? Hiç o menüye/satıra bakmadım. Benim aracımda 4 çakar diye aklımda kalmış ama yanılıyor olabilirim. Ne amaçla süreyi arttırmak istiyorsunuz? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Cemal Denizci 0 Yanıtlama zamanı: Mart 24 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24 36 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hiç o menüye/satıra bakmadım. Benim aracımda 4 çakar diye aklımda kalmış ama yanılıyor olabilirim. Ne amaçla süreyi arttırmak istiyorsunuz? Merhaba Gürkan Bey, az geliyor bence. Ecosport'ta 3 defa yanıyor. Hiç değilse 6-7 yapmak istiyorum. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Çağatay Kılınç 50 Yanıtlama zamanı: Mart 24 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24 (düzenlendi) Önceki gün menüyü kurcaladım ama tekrar bulamadım. Sanki 5 e kadar arttırılıyordu ama emin değilim azaltılabiliyor da olabilir. Tekrar da bulamadım o ayarı. Bu dediğim forscan vs ile değil kadran ekranındaki ayarlarda. Mart 24 Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Semih O. 4.904 Yanıtlama zamanı: Mart 24 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24 Önceki model yıllarında bu ayar SCCM yani direksiyon sargısındaydı hatırladığım kadarıyla. Yine oradadır, sinyal kolu komutu SCCM üzerinden veriyor. Hangi adres satırında olduğunu bilemiyorum. Forscan destekliyorsa direct configurationda vardır. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Cemal Denizci 0 Yanıtlama zamanı: Mart 24 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24 13 dakika önce, Semih O. yazdı: Önceki model yıllarında bu ayar SCCM yani direksiyon sargısındaydı hatırladığım kadarıyla. Yine oradadır, sinyal kolu komutu SCCM üzerinden veriyor. Hangi adres satırında olduğunu bilemiyorum. Forscan destekliyorsa direct configurationda vardır. Yarın mutlaka tekrar bakacağım. Daha önce de bakmıştım ama gözümden kaçmış olabilir. 24 dakika önce, Çağatay Kılınç yazdı: Önceki gün menüyü kurcaladım ama tekrar bulamadım. Sanki 5 e kadar arttırılıyordu ama emin değilim azaltılabiliyor da olabilir. Tekrar da bulamadım o ayarı. Bu dediğim forscan vs ile değil kadran ekranındaki ayarlarda. Alla Alla, menüde gördüğünüze emin misiniz? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Semih O. 4.904 Yanıtlama zamanı: Mart 24 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24 31 dakika önce, Cemal Denizci yazdı: Yarın mutlaka tekrar bakacağım. Daha önce de bakmıştım ama gözümden kaçmış olabilir Forscan'da tanımlanmamış da olabilir. Forscan yöneticisine yazıp sorabilir, yoksa eklemesini isteyebilirsiniz. Bu arada göstergede ya da başka bir menüde olması söz konusu değil. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Cemal Denizci 0 Yanıtlama zamanı: Mart 24 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24 34 dakika önce, Semih O. yazdı: Forscan'da tanımlanmamış da olabilir. Forscan yöneticisine yazıp sorabilir, yoksa eklemesini isteyebilirsiniz. Bu arada göstergede ya da başka bir menüde olması söz konusu değil. https://forscan.org/forum/viewtopic.php?t=17503 Forscan'a forumda soru olarak sordum? Başak bir sorma yöntemi var mı Semih Bey? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Semih O. 4.904 Yanıtlama zamanı: Mart 25 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25 7 saat önce, Cemal Denizci yazdı: Başak bir sorma yöntemi var mı Semih Bey? Admin'e mesaj atabilirsiniz. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Soru
Cemal Denizci 0
Merhabalar, iyi günler.
Sinyale kısa dokunarak aktive edilen şerit değiştirme sinyal sayısı 3 olan fabrika sinyal sayısı arttılabiliyor mu ?
ELM327 ve Forscan ile araca bağlanabiliyorum.
Focus ve Mondeo'lardaki 724-01-01 As-Built daki 2. sekmedeki değerler, Ecosport'ta farklı olduğu için değiştirmeyi denemedim.
Deneyen, bilen var mı acaba, teşekkürler.
İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.