Serkan Bz 8 Oluşturma zamanı: Mart 17 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 17 arkadaşlar aracımın rengi beyaz ve boya üzerinde küçük küçük paslı lekeler var ve yıkamayla falan çıkmıyor iyice yapışmış boyaya.bunu ne ile çıkarabilirim.birde arabamı parlatmak için araştırma yaptım aşağıdaki ürünleri kullanan varmı önerirmisiniz? https://urun.n11.com/parlatici-ve-temizleyici-sprey/str-840-jant-temizleyici-demir-tozu-temizleyici-sprey-500-ml-P361090204 https://urun.n11.com/oto-parlatici/turtle-wax-metalik-ptfe-katkili-teflon-sivi-cila-500-ml-P411274538 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Murat Kav. 3.657 Yanıtlama zamanı: Mart 17 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17 Kil ile temizlenir. Konusu var. Yıkamacılar bilir. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Adem Kazıl 5.443 Yanıtlama zamanı: Mart 17 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17 (düzenlendi) autoglym magma veya autofinesse ironout bu iki ürün demir tozlarını gidermede bayabi yardımcı olur geçen yıl magma uygulamıştım ardından kil uygulaması yaptım araç fabrika ayarlarına dönmüştü şimdi yine aynı oldu, uygulamadan sonra feracle g3 wax uygulayarak epey parlak kalmasını sağladım. Mart 17 Adem Kazıl tarafından düzenlendi 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Burçin Denizalp 5.914 Yanıtlama zamanı: Mart 17 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17 20 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: autoglym magma veya autofinesse ironout bu iki ürün demir tozlarını gidermede bayabi yardımcı olur geçen yıl magma uygulamıştım ardından kil uygulaması yaptım araç fabrika ayarlarına dönmüştü şimdi yine aynı oldu, uygulamadan sonra feracle g3 wax uygulayarak epey parlak kalmasını sağladım. Adem polisaj makinesi kullanmış mıydın? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Serkan Bz 8 Yanıtlama zamanı: Mart 17 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17 32 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: autoglym magma veya autofinesse ironout bu iki ürün demir tozlarını gidermede bayabi yardımcı olur geçen yıl magma uygulamıştım ardından kil uygulaması yaptım araç fabrika ayarlarına dönmüştü şimdi yine aynı oldu, uygulamadan sonra feracle g3 wax uygulayarak epey parlak kalmasını sağladım. teşekkürler autoglym magma sipariş verdim baya kaliteli duruyor deneyip görecez bakalım. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Adem Kazıl 5.443 Yanıtlama zamanı: Mart 17 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17 (düzenlendi) 4 saat önce, Burçin Denizalp yazdı: Adem polisaj makinesi kullanmış mıydın? Kullanmadım cila pedi ile yüzeye parça parça yaydım 5 dk bekleyip sildim 4 saat önce, Serkan Bz yazdı: teşekkürler autoglym magma sipariş verdim baya kaliteli duruyor deneyip görecez bakalım. İlk önce aracı güzelce bi yıkayın kurulamadan Aracın her yerine sıkabilirsiniz gölgede olmasına dikkat edin, sıktıktan sonra 5 dk bekleyin fena morarır su tutmadan önce köpükleme süngeri ile tekrar tüm yüzeyden geçin, Demir tozları ağırlıklı olarak en fazla arka bağaj kapağı ve arka tamponda birikiyor sonrası tavan kaput ve diğer yüzeyler. Mart 17 Adem Kazıl tarafından düzenlendi 2 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.