Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tosfed - Bee Danışmanlık - Rallivideo.com İşbirliğiyle İlgili Duyuru...


Ogün Özemre

Önerilen Mesajlar

logo.jpgrallivideo.pngbanner.jpg

15.05.2012

DUYURU 2012/11

Tüm Kulüplerimiz, Markalarımız , Takımlarımız, Yarışmacılarımız ve Görevlilerimizin dikkatine,

1- TOSFED Basın Danışmanlığı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, 2012 sezonu boyunca, Türkiye Şampiyonası adı altında yapılan ulusal yarışmaların medyada daha fazla yer bulabilmesi ve sporumuzun tanıtımının daha etkili şekilde yapılabilmesi adında, Bee Danışmanlık firması ile anlaşmaya varmıştır.

a) Firma temsilcisi olarak Sayın Atıl Atılgan, Türkiye Şampiyonası’na dahil olarak düzenlenen ulusal yarışmalarda, basın danışmanı sıfatı ile federasyonumuzla birlikte çalışacaktır.

B ) Bu anlaşmaya bağlı olarak, organizatör kulüplerin bu konuda gereken hassasiyeti göstererek, yapacakları ulusal yarışmaların öncesinde, yarışmalar esnasında ve yarışmaların sonrasında, Sayın Atıl Atılgan ile temasa geçerek basın bültenleri, fotoğraflar, neticeler vs gibi bilgileri paylaşmalarının, hem birlikte hareket edilebilmesini ve hem de sporumuzun medyada daha fazla yer almasını sağlayacağına inanıyoruz.

c) Sayın atıl Atılgan’a görev yaptığı yarışmalarda, organizatör kulüpler tarafından bir ‘görevli kartı’ ve bir ‘görevli araç stickerı’ verilmesi gerekmektedir.

d) Organizatör kulüplerimiz, Tosfed Basın Danışmanı Atıl Atılgan’a ][email protected] e-posta adresi, 0530 468 90 77 numaralı cep telefonu üzerinden ulaşabilirler.

2- TOSFED – Rallivideo.com işbirliği

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, 2012 sezonunda Türkiye şampiyonası adı altında yapılan tüm yarışlarda video çekimi yapılması için Rallivideo.com ekibi ile anlaşmaya varmıştır.

Buna göre:

a) Rallivideo.com ekibi, 2012 sezonundaki tüm ulusal yarışmalarda (ralli, tırmanma, otokros, pist, karting, off-road) TOSFED’in resmi yayıncı kuruluşu olarak çekim yapacaktır.

B ) Fatih Yalçınkaya ve Burak Temizsoy’un başını çektiği Rallivideo.com ekibi, TOSFED’in resmi yayıncısı olarak, 2012 sezonu boyunca organize edilecek olan tüm ulusal yarışmalarda, kulüplerimizden herhangi bir bedel almaksızın görev yapacaktır.

c) Toplam 39 yarışı kapsayan bu anlaşma gereği, Rallivideo.com ekibinin her ulusal yarışma için hazırlayacağı, haber amaçlı görüntüler (3-5 dakika arası) ve yarışın ardından gelen hafta içinde hazırlanacak olan daha uzun bir özet (10-15 dakika arası); internet platformunda, tüm televizyon kanalları ve haber ajansları ile ücretsiz olarak paylaşılacaktır.

d) Bu anlaşma uyarınca, Rallivideo.com ekibi, TOSFED’in resmi yayıncı kuruluşu olarak hareket edeceğinden, organizatör kulüplerimizi tarafından kendilerine azami ölçüde yardımcı olunması gerekmektedir.

e) Rallivideo.com ekibi, yarışmalarda görev yaparken ‘TOSFED TV’ yeleklerini giyeceklerdir. Bu yeleği giymiş olan kişiler, yarışmanın güvenliğini tehlikeye atmamaları şartıyla, yarışma parkurlarında hareket serbestliğine sahiptir.

f) Rallivideo.com ekibinin görevlilerin, parkur, pit alanı, padok, servis alanı vs gibi alanlara sorunsuzca giriş yapmalarını sağlamak adına, organziatör kulüplerimizi tarafından kendilerine ‘görevli kartı’ verilmesi gerekmektedir.

g) Benzer şekilde organizatör kulüplerimiz tarafından Rallivideo.com ekibine, her yarışmada minimum iki adet (veya ihtiyaç duyulması halinde daha fazla sayıda) ‘görevli araç stickerı’ verilmelidir.

h) Rallivideo.com ekibinin çekilen görüntüleri çabuk şekilde montajlayarak medyaya ulaştırmasını sağlamak adına, kendilerine yarış merkezi, medya merkezi, servis alanı vs gibi alanlardan birisinde, mümkünse çalışabilecekleri bir ofis yeri (çalışma masası + minimum 2 sandalye + hızlı ve tercihen kablosuz bir internet bağlantısı) sağlanmalıdır.

i) Yarışmanın güvenliğini tehlikeye atmamak şartıyla Rallivideo.com ekibinin, yarışmalarda varsa ilk öncü aracın (000 / 00 / 0) geçiş zamanı öncesine kadar etap / parkura araç ile girmesine izin verilmelidir.

j) Rallivideo.com çekim ekibi üyelerinin, araç üstü kameraların kaset değişimleri için, görevlilerin gözetiminde, zaman kontrol, teknik kontrol alanı, toplama alanı, kapalı park vs gibi yerlere girişine izin verilmelidir.

k) Yukarıdaki hususlarda organizatör kulüplerin, il gözetmen kurullarının ve özellikle yarışma direktörlerinin yarışmalarda çalışan tüm görevlileri bilgilendirmesi, olası problemleri önleyecektir.

l) Son olarak tüm yarışmacı ve takımlarımızın da, Rallivideo.com ekibine yardımcı olması, ortaya çıkacak olan yayının kalitesini artıracaktır.

Bu çalışma ile birlikte TOSFED Basın Danışmanı Atıl Atılgan’ın çabaları sayesinde, 2012 sezonuna büyük bir ivmeyle giren otomobil sporlarının, medyada daha fazla yer bulabilmesi adına önemli bir adım atılacağına inanıyor ve organizatör kulüplerimizin desteğini rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Metin Çeker

TOSFED Spor Kurulu Başkanı

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.