Hakan Terzioğlu 50 Oluşturma zamanı: Şubat 23 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 23 Herkese selamlar, 2017 model Ford Focus Titanium 1.5 TDCI Powershift aracımın 60 bin km bakımını + PWS bakımını (önceki sahibinin 45 bin de yaptırıp/yaptırmadığını bilmiyorum) yaptıracağım. Şikayetvar vs. gibi sitelerde yetkili servislerden baya mağdur olan arkadaş var En memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz yetkili servis hangisidir? Özellikle pws bakımı yapılacağı için gerçekten ilgili/bilgili bir bayiye gitmek istiyorum. Alınacak tutar en az 3.100,00 TL olacağı için insan bu durumlara dikkat etmek istiyor. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Okan Ali 10.938 Yanıtlama zamanı: Şubat 23 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23 4 saat önce, Hakan Terzioğlu yazdı: önceki sahibinin 45 bin de yaptırıp/yaptırmadığını bilmiyorum Yetkili serviste yaptırıldıysa telefonlara ararsanız bilgisini verirler geçmişe bakarak. Hoş araç 3 yılı geçtiyse garantisi bitmiştir fark etmez nerede yapıldığı,ama yinede kayıt varsa iyidir. Servis olarakta Avrupa yakasında Kar Grup var, yetkili servisti en son ( citreonde yetkili servisi bıraktı özel oldu ) Ford'da durum nedir bilmiyorum, bi sorun. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Hakan Terzioğlu 50 Yanıtlama zamanı: Şubat 23 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23 1 saat önce, Okan Ali yazdı: Yetkili serviste yaptırıldıysa telefonlara ararsanız bilgisini verirler geçmişe bakarak. Hoş araç 3 yılı geçtiyse garantisi bitmiştir fark etmez nerede yapıldığı,ama yinede kayıt varsa iyidir. Servis olarakta Avrupa yakasında Kar Grup var, yetkili servisti en son ( citreonde yetkili servisi bıraktı özel oldu ) Ford'da durum nedir bilmiyorum, bi sorun. Okan Bey 2018 ve 2019 bakımlar serviste 2020 yani 45 bin bakımı dışarıda yapılmış. aradığımda servisler bu yıl eylül ayına kadar garantimin olduğunu söylüyorlar(4 sene oluyor yani. ) alınırken garanti mi uzatılmış acaba anlamadım. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Cenk İşler 1.095 Yanıtlama zamanı: Şubat 23 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23 Normal garantiniz devam ediyor. ( 4 sene) Kar Plazaya 2 defa gittim sorun yaşamadım. Mastertech Engin Bey var yeterince bilgili ve ilgili bir arkadaş. Tekrar gider miyim evet hatta 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Hakan Terzioğlu 50 Yanıtlama zamanı: Şubat 23 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23 Teşekkürler Cenk Bey, sanırım bende Kar oto ya gideceğim Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Yakup Çağatay 34.631 Yanıtlama zamanı: Şubat 23 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23 Otokoç olmasın da genel olarak 1 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Okan Ali 10.938 Yanıtlama zamanı: Şubat 23 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23 4 saat önce, Hakan Terzioğlu yazdı: 2020 yani 45 bin bakımı dışarıda yapılmış. Belgeli faturali işlem yapilmadiysa zaten garanti dışı derler araç için şuan, neyse garantiye ihtiyaç olmaz umarim. Benimki bir nevi mesleki deformasyon ( garanti konusu ) Siz bence gitmeden fiyat alin önden, hatta anadolu yakasi demeyin şahsuvaroğluundan'da fiyat alin orasida iyidir. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Hakan Terzioğlu 50 Yanıtlama zamanı: Şubat 24 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24 15 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Otokoç olmasın da genel olarak İlk olarak orayı düşünmüştüm aslında vazgeçmişim iyi ki.. 14 saat önce, Okan Ali yazdı: Belgeli faturali işlem yapilmadiysa zaten garanti dışı derler araç için şuan, neyse garantiye ihtiyaç olmaz umarim. Benimki bir nevi mesleki deformasyon ( garanti konusu ) Siz bence gitmeden fiyat alin önden, hatta anadolu yakasi demeyin şahsuvaroğluundan'da fiyat alin orasida iyidir. Okan Bey, ben söyledim bunu servise gelirseniz bu bakımda devam eder dediler.. Söylediğiniz gibi Şahsuvaroğlun'dan da fiyat alacağım ve sanırım oraya gideceğim.. güzel yorumlar duydum çevremden. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Cenk İşler 1.095 Yanıtlama zamanı: Şubat 24 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24 Avrupa yakası için Kar Plaza Ama karşıya geçeceksen net Şahsuvaroğlu. Şahsuvaroğlu forumca da sevdiğimiz yer, içerisi bildiğin şampiyonlar ligi, gittiğimde serviste bu arkadaş vardı Vay be arabaya bak derken çıkışta şunu gördüm Moralim bozuldu yani aracımın 30 bin bakımı burada yapıldı, sorun yaşamadım fiyatıda iyidi. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Hakan Terzioğlu 50 Yanıtlama zamanı: Şubat 25 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25 Muhtemelen Anadolu' ya geçip Şahsuvaroğlu' na bırakacağım @Cenk İşler Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.