H. Cenk 7.185 Oluşturma zamanı: Pazartesi saat 08:08 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Pazartesi saat 08:08 (düzenlendi) Ford Otosan "Bayii alacaklarından sorumlu ekip lideri ve bayi alacaklarını takip eden çalışanı " olarak tanımladığı 2 çalışanına toplam 247,8 milyon TL lik tazminat davası açmış. Kişileri işten çıkarmış ve daha fazla tazminat isteme hakkını saklı tutmuş. Ford otosan tazminat davası Salı saat 06:40 H. Cenk tarafından düzenlendi Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Yakup Çağatay 34.502 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 08:10 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 08:10 1 dakika önce, H. Cenk yazdı: O değil de, Ford Otosan "Bayii alacaklarından sorumlu ekip lideri ve bayi alacaklarını takip eden çalışanı " olarak tanımladığı 2 çalışanına toplam 247,8 milyon TL lik tazminat davası açmış. Kişileri işten çıkarmış ve daha fazla tazminat isteme hakkını saklı tutmuş. Ford otosan tazminat davası Bölge müdürleri muhtemelen Geçmiş olsun Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Tuncay A. 568 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 12:10 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 12:10 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bölge müdürleri muhtemelen Değil. Otosan hisseside tarihi tavan yaptı bu arada. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Mehmet Demir 1.445 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:28 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:28 (düzenlendi) ford hisseye birşey olmaz 20 yıllık geçmişi ortada.. benim açımdan 20 yıl 350 milyon sermayeye 4.2 milyar kar açıkladı.. bu durumun bilançoda etkisi araştırılıyor diye bilgi verdikleri halde bugün tavan, hisse. diğer otokoçlar nasıl bilmiyorum ama yaklaşık 10 yıl önce konyadaki otokoç ta sahtekarlık olduğundan beri tüm işlemler kkartı veya banka havalesi ile yapılıyor.. nakit yasak Pazartesi saat 15:39 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Mertcan Çelik 11.523 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:33 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:33 2 kişi 247.8 milyon kaçırmışlar yani özetle. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Gürkan Çakıroğlu 23.609 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:39 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:39 5 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: 2 kişi 247.8 milyon kaçırmışlar yani özetle. Bilinen kısım olarak... 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Kerem B. 5.830 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:46 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:46 12 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: 2 kişi 247.8 milyon kaçırmışlar yani özetle. Biz de 3 liralık parçaya indirim yaptırmanın peşindeyiz. Kendimi çok dar vizyonlu hissettim. Hatta vizyonsuz. 7 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Mustafa Nartkaya 172 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 18:28 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 18:28 Bu veya daha ortaya çıkmamış yolsuzluklar servislerin pahalı olmasını açıklar mı? Bilen arkadaşlar yorumlarsa bilgileniriz. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
suat coşkun 5.959 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 18:48 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 18:48 İyi para da alabilecekler mi? Asgari ücretle işe girer maaşlarından %25 kesinti yapılır ve mezara kadar ödeyebildiklerini öderler... Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Yakup Çağatay 34.502 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 19:08 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 19:08 Tazminat davaları ile kimse fakirleştirilemez kimse zengin olamaz 10’da 1’den daha az çıkar %99. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Serkan Karakoca 6.265 Yanıtlama zamanı: Salı saat 07:00 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Salı saat 07:00 (düzenlendi) çok ilginç hiç mi bağımsız denetim firması ile anlaşmamışlar belirli periyotlar ile denetlenmemiş bu kadar büyük bir firma bu kadar devasa dönen paralar ve denetim yok adamlar gider şimdi başkasının üstüne wag bayii açarlar bu parayla :d Salı saat 07:02 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Burçin Denizalp 5.119 Yanıtlama zamanı: Salı saat 07:19 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Salı saat 07:19 17 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: çok ilginç hiç mi bağımsız denetim firması ile anlaşmamışlar belirli periyotlar ile denetlenmemiş bu kadar büyük bir firma bu kadar devasa dönen paralar ve denetim yok adamlar gider şimdi başkasının üstüne wag bayii açarlar bu parayla :d abi zaten denetim sonucu ortaya çıkmış bu iş. Böyle bir Koç Holding firması yıllık olarak denetleniyordur, bağımsız bir denetim firmaıs tarafından. Muhtemelen geçtiğimiz 1 yıllık dönemde olmuş birşey. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Serkan Karakoca 6.265 Yanıtlama zamanı: Salı saat 08:03 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Salı saat 08:03 42 dakika önce, Burçin Denizalp yazdı: abi zaten denetim sonucu ortaya çıkmış bu iş. Böyle bir Koç Holding firması yıllık olarak denetleniyordur, bağımsız bir denetim firmaıs tarafından. Muhtemelen geçtiğimiz 1 yıllık dönemde olmuş birşey. neyse olayın iç yüzünü 15 gün önce tesadüfen öğrendimde bana kalsın :d dün yansıdı basına ... 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.