Tolga Bostancı 11 Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2020 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2020 30.000 bakımlarındaki fatura görsellerini paylaşıyorum. Bundan sonraki bakımlarımızda yetkili özel servislerle çalışacağım. Gerçekten yazık verilen onca paraya... 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Kadir.Cetinkaya 28 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 13:40 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 13:40 Bugun yetkili serviste aracima bakim yapildi 30bin bakimi adi altinda 2.bakimi ve degisenler motor yagi(3.90litre) yag filtresi-hava filtresi ve mazot filtresi degisti 2100 tl tuttu fotosunuda koyayimda biraz tadimiz kacsin fiyat konusunda Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Ozan Kar 7.404 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 13:56 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 13:56 diğerleri hadi bi derecede tapa ne olmuş öyle ya bakırdan altına filan mı geçmişler ne yapmışlar. poleni özellikle mi istemediniz? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Kadir.Cetinkaya 28 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 14:11 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 14:11 13 dakika önce, Ozan Kar yazdı: diğerleri hadi bi derecede tapa ne olmuş öyle ya bakırdan altına filan mı geçmişler ne yapmışlar. poleni özellikle mi istemediniz? Poleni yeni degistirdim o yuzden istemedim bide benim araba 3.9 litre yag aliyor 6.2 litre olunca dusunemiyorum bu fiyat 2480 den bu hale kadar dustu normal indirimli fiyat sanirim altin suyuna bandirilmis tapa takiyorlar 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Gürkan Çakıroğlu 23.586 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 14:38 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 14:38 26 dakika önce, Kadir.Cetinkaya yazdı: Poleni yeni degistirdim o yuzden istemedim bide benim araba 3.9 litre yag aliyor 6.2 litre olunca dusunemiyorum bu fiyat 2480 den bu hale kadar dustu normal indirimli fiyat sanirim altin suyuna bandirilmis tapa takiyorlar Benim arabaya 6.2 lt yağ koyup faturaya da yazmışlar Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Tuncay A. 566 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 14:40 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 14:40 (düzenlendi) Aynı parçalara aynı indirim oranı (%17.6) ile kendi bayiimden fiyat aldım, 1935 TL verdiler. Pazartesi saat 14:42 Tuncay A. tarafından düzenlendi Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Gürkan Çakıroğlu 23.586 Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:11 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Pazartesi saat 15:11 59 dakika önce, Kadir.Cetinkaya yazdı: Poleni yeni degistirdim o yuzden istemedim bide benim araba 3.9 litre yag aliyor 6.2 litre olunca dusunemiyorum bu fiyat 2480 den bu hale kadar dustu normal indirimli fiyat sanirim altin suyuna bandirilmis tapa takiyorlar 6.2 lt yağ ile 30K bakım 3400 tl dediler de aman aman dillendirmeyin dedim Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Kadir.Cetinkaya 28 Yanıtlama zamanı: Salı saat 12:36 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Salı saat 12:36 21 saat önce, Tuncay A. yazdı: Aynı parçalara aynı indirim oranı (%17.6) ile kendi bayiimden fiyat aldım, 1935 TL verdiler. Hangi bayi hocam sehir neresi 21 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: 6.2 lt yağ ile 30K bakım 3400 tl dediler de aman aman dillendirmeyin dedim Cok para abi bu nedir boyle acaba euro alip tl harcadigimizi mi dusunuyorlar Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Gürkan Çakıroğlu 23.586 Yanıtlama zamanı: Salı saat 13:06 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Salı saat 13:06 28 dakika önce, Kadir.Cetinkaya yazdı: euro alip tl harcadigimizi mi dusunuyorlar Aslında çok ucuz memleketiz misal ben 127 oyro vermişim bakıma 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Tuncay A. 566 Yanıtlama zamanı: Salı saat 13:36 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Salı saat 13:36 59 dakika önce, Kadir.Cetinkaya yazdı: Hangi bayi hocam sehir neresi Ankara kartaş Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.