Resul Topal. 1 Oluşturma zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 20 daha önce otomatik kilitlemeyi aktif etmiştim babam istemediği için kapamak istedim ancak hata verdi verdi araç çöktü. aküyü söküp taktım ancak düzelmedi. read yapıp okudu bilgileri otomatik kilitlemeyi değiştirdim write yaptım yazarken hata oldu ve çöktü nasıl düzelir .servise gitmeden babam öğrenmeden yapabilir miyim? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Çözüm Semih O. 4.804 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Çözüm Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 http://ford.xtlt.ru/ab/ Bu adresten VIN (şasi no) ile orijinal as built dosyasını indirip, BCM'ye yükleyin. 2 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Resul Topal. 1 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 3 dakika önce, Semih O. yazdı: http://ford.xtlt.ru/ab/ Bu adresten VIN (şasi no) ile orijinal as built dosyasını indirip, BCM'ye yükleyin. değiştirdiğim ayarları tek tek düzeltiyim mi yoksa XML dosyasını mı yükleyeceğim eğer xml ise nasıl yükleniyor biraz daha açar mısınız? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Semih O. 4.804 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 1 dakika önce, Resul Topal. yazdı: değiştirdiğim ayarları tek tek düzeltiyim mi yoksa XML dosyasını mı yükleyeceğim eğer xml ise nasıl yükleniyor biraz daha açar mısınız? Değişiklik yapmana gerek yok. İndirdiğin dosyayı Load From File yazan yerden seçeceksin. Fabrika değerlerine dönecek. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Resul Topal. 1 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Şimdi, Semih O. yazdı: Değişiklik yapmana gerek yok. İndirdiğin dosyayı Load From File yazan yerden seçeceksin. Fabrika değerlerine dönecek. valla Allah razı olsun araba ölüydü canlandı ancak abs ve esp ışığı yandı onlarıda ayarlamaya çalışacağım birde aux modu etkindi onuda yaptımmı tamamdır Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Semih O. 4.804 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Şimdi, Resul Topal. yazdı: valla Allah razı olsun araba ölüydü canlandı ancak abs ve esp ışığı yandı onlarıda ayarlamaya çalışacağım birde aux modu etkindi onuda yaptımmı tamamdır Hata kodlarını silersen sorun kalmaz. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Resul Topal. 1 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Şimdi, Semih O. yazdı: Hata kodlarını silersen sorun kalmaz. o nasıl yapılıyor bilmiyorum anlatırsanız çok sevinirim arabanın içinde buz kestim, halletmeden eve çıkmak istemiyorum 0 derece araba Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Semih O. 4.804 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 2 dakika önce, Resul Topal. yazdı: o nasıl yapılıyor bilmiyorum anlatırsanız çok sevinirim arabanın içinde buz kestim, halletmeden eve çıkmak istemiyorum 0 derece araba Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Burçin Denizalp 5.119 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Şimdi, Resul Topal. yazdı: yaşadığım stres mi desem o vücudumun ürettiği adrenalin anlatılmaz. çok korktum düzelmeyecek diye araba bildiğin ölüydü Ben de okurken heyecanlandım Bravo hızlıca çözmüşsünüz sorunu. @Semih O. tam bir üstad bu konuda. 1 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Resul Topal. 1 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Şimdi, Burçin Denizalp yazdı: Ben de okurken heyecanlandım Bravo hızlıca çözmüşsünüz sorunu. @Semih O. tam bir üstad bu konuda. o olmasa zaten baya bi azar işitecektim evde. allah razı olsun hemen yardımcı oldu. Teşekkürler Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 A.Coşar 1.396 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 @Semih O.bırakaydın da az donaydı arabada. Belki aklı başına gelirdi. ... Kurcalamayın şu arabaları yahu. 3 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Burçin Denizalp 5.119 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 6 dakika önce, A.Coşar yazdı: @Semih O.bırakaydın da az donaydı arabada. Belki aklı başına gelirdi. ... Kurcalamayın şu arabaları yahu. abi bazen ben de düşünüyorum. -Hill holder'ı açsam... -Arabayı kilitleyince korna çalsa... -Bluetooth taktırsam hands-free konuşsam... Henüz cesaret edemiyorum. Bunlar için bu devirde araba değiştirmek de istemiyorum. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 A.Coşar 1.396 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 10 dakika önce, Burçin Denizalp yazdı: abi bazen ben de düşünüyorum. Bu dediklerini yapan uzman kişiler var. Forumda da işin ehilleri var. Ama eline ELM cihazı alan girişirse işte böyle b.ka sarıyor. İş cihaz sahibi olmakla bitmiyor. Cihaza vereceğin parayı uzmanına ver , halletsin 30 dakikada. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Yakup Çağatay 34.502 Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 18:15 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 18:15 10 dakika önce, A.Coşar yazdı: Bu dediklerini yapan uzman kişiler var. Forumda da işin ehilleri var. Ama eline ELM cihazı alan girişirse işte böyle b.ka sarıyor. İş cihaz sahibi olmakla bitmiyor. Cihaza vereceğin parayı uzmanına ver , halletsin 30 dakikada. Abi hepsi okuyarak öğrendi, biraz okumak yeterli ille de para yatırmak gerekmiyor sağa sola. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Gürkan Çakıroğlu 23.608 Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 18:18 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 18:18 26 dakika önce, Burçin Denizalp yazdı: abi bazen ben de düşünüyorum. -Hill holder'ı açsam... -Arabayı kilitleyince korna çalsa... -Bluetooth taktırsam hands-free konuşsam... Henüz cesaret edemiyorum. Bunlar için bu devirde araba değiştirmek de istemiyorum. Uzmanı senin mahallede oturuyor ciğerim Onu yakalayamazsan bizim mahalleye gel 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Resul Topal. 1 Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 18:27 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Cumartesi saat 18:27 ben kendim aldığım elm327 ile yokuş kalkış desteğini aktif ettim, kumandadan camların açılıp kapanma sürelerini kısalttım, kilitleyince kısa korna çalma açtım(geri kapadım hoş olmadı) , teybin arkasındaki sokete gerekli kabloları ekleyip aux bağlantısı yaptım ve (ses girişi etkin) elm327 ile aktifleştirdim. biraz araştırınca olmayacak şeyler değil.. ancak bu akşam otomatik kapı kilitlerini devre dışı bırakırken hata verdi, ki onuda hallettim çok şükür. biraz kurcalamaktan zarar gelmez, öğrenmek iyidir. Bu arada tekrar teşekkürler @Semih O. abi. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Soru
Resul Topal. 1
daha önce otomatik kilitlemeyi aktif etmiştim babam istemediği için kapamak istedim
ancak hata verdi verdi araç çöktü. aküyü söküp taktım ancak düzelmedi.
read yapıp okudu bilgileri otomatik kilitlemeyi değiştirdim write yaptım yazarken hata oldu ve çöktü
nasıl düzelir .servise gitmeden babam öğrenmeden yapabilir miyim?
İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.