Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Aracım 2004 hb focus confort. Şu an jantlar orjinal kendi jantı, çok eskidiği için artık sürekli lastiklerin havası inmeye başladı, kenarlardan kaçırıyor sanırım. Buna çelik jant almak istiyorum ama bilgim yok, alacağım jantın ölçüleri ne olmalı, bijon aralığı ne olmalı bilmiyorum. Üzerindeki lastikler 185 65 14 standart kendi fabrikasyon ölçüleri sanırım. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için uygun olduğunuzu varsayarız.
Soru
Sinan Dinç 0
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Aracım 2004 hb focus confort. Şu an jantlar orjinal kendi jantı, çok eskidiği için artık sürekli lastiklerin havası inmeye başladı, kenarlardan kaçırıyor sanırım. Buna çelik jant almak istiyorum ama bilgim yok, alacağım jantın ölçüleri ne olmalı, bijon aralığı ne olmalı bilmiyorum. Üzerindeki lastikler 185 65 14 standart kendi fabrikasyon ölçüleri sanırım. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.