Ali Ö. 6 Oluşturma zamanı: Şubat 18 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 18 (düzenlendi) Satılacak Ürün Hakkında Marka ve Model: Ford Focus 3 1.0 Ecoboost Fren Vakum Pompası Diğer Detayları: Aracımda almış olduğum P132B Hata kodu nedeniyle ustamın kontrol etmeden bunu al kesin bunda sorun demesi sonucunda Fren Vakum pompası aldım, sonrasında ürünü denedik fakat sorun halen aynı sonuç olarak turboyu değiştirdik sorun giderildi. Ürün yeni turbo takıldıktan sonra denenmiş ve sıkıntısız çalışmaktadır, ben aldığımı değil kendi parçamı aracıma geri taktım aldığım elimde kaldı anlayacağınız. Eğer parça çalışmazsa bir sorun olursa geri alım garantisi veririm. Deneme yanılma amacıyla lütfen parçayı istemeyiniz. Satış Hakkında Satış Yöntemi: Nakit İstenilen Karşılık: 1000TL (1200'e Almıştım) İletişim Bilgileri İsim Soyisim: Ali ÖZ Yaşadığı Şehir: Aydın İletişim Kanalları: 0506 589 54 34 Ürüne Ait Resimler Bu kısımda ürüne ait resimleri koymalısınız.. Şubat 18 Ali Ö. tarafından düzenlendi İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Önerilen Mesajlar