Cümleten İyi Geceler ilk kez başlık açıyorum yanlış veya hatalı seçim yaptıysam kusuruma bakmayın. Akşam üzeri sağ ön yolcu tarafında paspasın üstünde bu kapağı gördüm yaklaşık yarım saat sigorta kutusu ve çevresini taradım fakat uygun yer bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim akşam akşam kafama takıldı. Cümleten Saygılar... ( Aracım 2015 Focus Mk 3.5)
Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için uygun olduğunuzu varsayarız.
Soru
Emre Skl 0
Cümleten İyi Geceler ilk kez başlık açıyorum yanlış veya hatalı seçim yaptıysam kusuruma bakmayın. Akşam üzeri sağ ön yolcu tarafında paspasın üstünde bu kapağı gördüm yaklaşık yarım saat sigorta kutusu ve çevresini taradım fakat uygun yer bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim akşam akşam kafama takıldı. Cümleten Saygılar... ( Aracım 2015 Focus Mk 3.5)
İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.