Adem Kazıl 4.887 Oluşturma zamanı: Şubat 5 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 5 elinize sağlık güzel olmuş, başka konu açmadan burdan yazayım bu benim 3. focusum üçününde camını çizdirdim aklıma focusların camı kolaymı çiziliyor diye gelmiyor değil, silecek çizikleri var biri tam gözümün önünde elle karbonat ve metal poliş ugluladım hafifletti ama tam çıkaramadım tavsiyesi olan varmı? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Adem Kazıl 4.887 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Tam gözümün önüne gelen silecek çizikleri yok ettim, cila pedi ile de komple kireç lekelerinden arındırdım, çizikler 5-10 dk da uğraşarak gitmiyor defalarca aynı yeri yapmak gerekiyor, bu seryum oksit gerçekten iyi iş görüyor ama temizlemesi dert 2 saat araba yıkadım siyah plastiklerden özellikle çıkarması dert tam maskeleme yapmak şart. 6 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Okan Ali 10.395 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 (düzenlendi) Eline sağlik abi bende'de var, göz hizamda hep sallasamda sen yinede bi link at varsa Şubat 20 Okan Ali tarafından düzenlendi 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Adem Kazıl 4.887 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 (düzenlendi) GittiGidiyor da link kopyala yapıştır yaptım olmadı Mağaza ismi Tedarikcini Arka camdada su kireç lekesi var onuda haftaya bıraktım cila pedi ile ovalayarak yapıcam başka türlü vakit geçmiyor hafta sonu Şubat 20 Adem Kazıl tarafından düzenlendi 2 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Adem Kazıl 4.887 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Az önce markete gittim sanki cam yokmuş gibi Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Gürkan Çakıroğlu 23.609 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 46 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: Az önce markete gittim sanki cam yokmuş gibi Süpersin, eline sağlık Adem. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Adem Kazıl 4.887 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 22 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Süpersin, eline sağlık Adem. Teşekkürler abi bu pandemi yüzünden detaycı olucam yakında 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
A.Coşar 1.396 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Eline sağlık. Çok uğraşmışsın Adem. Kasko yok muydu? Cama bir tıklatıp... Aklımda deli sorular! 2 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Adem Kazıl 4.887 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 2 dakika önce, A.Coşar yazdı: Eline sağlık. Çok uğraşmışsın Adem. Kasko yok muydu? Cama bir tıklatıp... Aklımda deli sorular! Teşekkürler abi sorunu çözebileceğim için gerek duymadım, cam filmi yaptırmak İçin 500 kere düşünen adamım camı tıklatmak kırmak bu tür işler bana uzak 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Burçin Denizalp 5.119 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 3 saat önce, Adem Kazıl yazdı: Az önce markete gittim sanki cam yokmuş gibi Hakkaten bütün camı eritmiş olmayasın Şaka bi yana çok ince iş. Tebrikler. Ben cesaret edemem büyük olasılıkla. 2 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Adem Kazıl 4.887 Yanıtlama zamanı: Şubat 20 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20 3 dakika önce, Burçin Denizalp yazdı: Hakkaten bütün camı eritmiş olmayasın Şaka bi yana çok ince iş. Tebrikler. Ben cesaret edemem büyük olasılıkla. Bende ilk temkinliydim düşük devir başladım baktım camın ısındığı falan yok sonra kademeli devri arttırdım yüksek devirlerde su fışkırttım ama yine korkulacak düzeyde ısınmadı 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.