Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

'ford Ücretsiz Yaz Güvenlik Kontrolü'


Önerilen Mesajlar

Ford Servis ile yaza hazır olun!

Haziran sonuna kadar Ford Yetkili Servislerine gelen herkes, tatile gitmeden önce klimadan aküye dört dörtlük Yaz Güvenlik Kontrolü’nü ücretsiz yaptırıyor! Üstelik, 100 TL + KDV ve üzeri alışverişlerinizde hava filtresi, 4 Michelin lastik alana bisiklet hediye!

Ford yetkili servislerine gelin, World'e 10, Bonus, Maximum ve Axess kartlarınıza ise 8 taksit avantajı sunan kampanyamızdan yararlanın, Ford’unuz emin ellerde, sevdikleriniz güvende olsun!

'Ford Ücretsiz Yaz Güvenlik Kontrolü' kampanya ilanına göz atın.

Kampanyaya katılan bayi listesini inceleyin.

Michelin anlaşmalı bayi listesini inceleyin.

Kampanya, Cargo hariç tüm Ford'lar için katılan Ford Yetkili Servislerinde geçerlidir. Lastik kampanyası Michelin anlaşmalı Ford Yetkili Servislerinde geçerli ve stoklarla sınırlıdır.

http://www.ford.com....venlik-kontrolu

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçende bu bana 26 nolta kontrollü yaz bakımı diye facebook üzerinden geldi.. servise sordum bize bir bilgi gelmedi dedi.. aylin hanıma sordum onların servisinin de haberi yokmuş... bi listeye bakalım tekrar.. ama yaptırmak iyi olur kanaatindeyim..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında atladığınız birşey var...Araç bakımında 6 aylık bakım adı altında bir bakım var.....Buna göre 12.ayda araç alanların ki buna bende dahilim.... bu bakım periyod potasına girdiği gözüküyor ki...Bu teklif edilen ücretsiz arç kontrol (yağ,yağ filitresi v.b. değişim içermediği için) bence teklif edilen kontrole girmenin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.... sonra km miz dolmasa bile bir yılını doldurduğunda (şu durumda Aralık) normal periyodik/yıllık bakımına girip gereken sarf mazeme değişimini yaptırırız...böylece araç ara kontrolünüde yapılmış olur.......

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

bugün ücretsiz yaz güvenlik kontrolü kampanyasından faydalandım.

servis: Ankara tan oto

önce mail yoluyla randevu oluşturdum telefonla geri dönüş yapıp teyit falan alındı. bugün bakıma gittim, gayet ilgililerdi, ufak tefek sorun falan her şeyi anlattılar, fakında değildim park lambamın biri yanmıyormuş, halledildi, direksiyon yağı oldukça kirlenmiş, haznesi hortumları temizlenip yağ değişti birde ön sağ jantta hafif yamukluk varmış düzeltildi, motor yağ buharının atıldığı hortum dipten kopuktu 610 lira komple parçaya fiyat verildi, tamir ettirmeyi düşündüğüm için ilgilenmedim.

güvenlik kontrolü yanında genel bir kontrol yapılıyor, tavsiye ederim. merak edenlere duyurulur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

bu kampanyadan yararlanan oldu mu?

Benim araba Şubat 2011 doğumlu olduğundan bir kısmında göbek taşında yatmış olmakla beraber yaşı bir yılı aştığı için bugün yaz kampanyasından faydalanırım diye ilk yıllık bakımı yaptırdım.

Yağ, yağ filtresi, yağ tıpası, hava filtresi değişti, polen filtresi kirlenmemiş olduğundan kaldı, tüm kontrolleri yapıldı, motor yıkandı, iç - dış yıkamayı ben istemedim vaktim kalmadığından, bir de arkadaş zoru ile aldığım şu irice arka spoyler takıldı (görsel olarak pek dikkat çekici bir değişiklik olmuyormuş meğer).

Parçada %25 indirim ile toplam 168 TL ödedim (taksitlenebiliyor da).

Daha ne olsun dedim...

Bu arada spoyler de 150 TL'ye Himpeks Cüneyt'ten geldi, renk uymadığı için +50 TL'ye boyatmıştım.

Mutlu mesut eve döndüm...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.