Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bu Cumartesi Kim Şampiyon Olur?


Mustafa Anil

cumartesi şampiyon kim olur....  

44 üye oy kullandı

  1. 1. cumartesi şampiyon kim olur....



Önerilen Mesajlar

Hep yeniyoruz diyorsunuz ya ondan dedim son 2 senedir yenemiyorsunuz diye. Yanlış yada yalan değilki. Kadıköydeki beraberliğe niye sevindiğimizi anlatmıştım daha önce. yarın yenersek 12 yıla bedel bir galibiyet olucak zaten. Bizim takım 14 yıl şampiyon olamamış yine ağlamamış yarın şampiyonluğu kaybedincemi ağlıycak. Siz merak etmeyin biz ağlamayız en azından ben ağlamam. yoksa her iki takımdada ağlayacak türde taraftarlar var bunu kimse inkar edemez. Ayrıca birçok mesajımda belirttim zaten kaybdersek tebrik etmesinide bilrim diye. Kadıköydeki son galibiyetimizdede teknik direktörümüz yine Fatih Terim'di. :) Ayrıca futbol oynayan yada izleyen küfürbaz olmayan kaç kişi varki? Sanki tek Fatih Terim'miş gibi sürekli onu ima ediyorsunuzda.

Yoo tam tersi 12 senedir yenilmiyoruz, yenemiyorsunuz diyoruz.

Beraberliğe olan kutlamanızı gördükten sonra kazara galip gelmeniz durumunda yapabileceklerinizi tahmin bile edemiyoruz zaten. :smiley2k:

Ağlamak illa gözyaşı dökmekle olmaz. :claps:

O tescilli küfürbazda ondan..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

fenerbahceyle ilgili pek yazmam cünkü cevap hakkı doguyor...sonrası tartışma ve kalpler kırılıyor...ama ben 2 lig takımıda olsa belediyesporlardan biride olsa hibçir macına fener bu macta kesin galip olur diyemeden izledim hep...sadece gs rekabeti ile avunuyoruz ama..başkada birşeyimiz yok...ama tabiki yarın sampiyon olmamızı istiyorum cünkü cok üzüldük demedik laf kalmadı...olay aslında ne fenerin ne başka takımın sistemin ve sistemi yöneten insanların beceriksizlikleri kişisel hırsları ve para kazanma kaygıları yüzünden olan taraftara oldu...

Bence bu taraftarada mustahak. Adamlar tüpçüden bile bir şekilde kurtuldu biz şu Azize'den kurtulamadık..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yoo tam tersi 12 senedir yenilmiyoruz, yenemiyorsunuz diyoruz.

Beraberliğe olan kutlamanızı gördükten sonra kazara galip gelmeniz durumunda yapabileceklerinizi tahmin bile edemiyoruz zaten. :)

Ağlamak illa gözyaşı dökmekle olmaz. :)

O tescilli küfürbazda ondan..

Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz orada beraberliği değil normal lig şampiyonluğunu kutladığımızı defalarca söyledim. Yarın beraber kalıp şampiyon olursak yine beraberliğe seviniyorsunuz diye teselli edebilirsiniz kendinizi :D Galip gelirsek galibiyeti ve şampiyonluğu kutlarız o kadar. Bende gözyaşını kastetmedim zaten ama bahsettiğiniz türde ağlak taraftar türü her takımda var keza. Tescil olayına hiç girmeyelim istersen :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şampiyon olduysanız yarınki maç ne?

Yarın (daha doğrusu bugün) galip gelirseniz lig birinciliğinizi kutlayabilirsiniz. Ama bence onda da lig birinciliğinizi değil 12 yıllık makus talihinizi yenmenizi kutlayın. O daha anlamlı. Şampiyon zaten belli. Onu kutlayamazsınız. FENERBAHÇE..

Ağlak olan sadece taraftar olsa dert değilki. Ali Dürüst'ün daha geçen hafta yaptığı açıklamayı duymadınız galiba..

Giriiin. İstediğiniz yere girin istediğinizden çıkın. Bu onun tescilli küfürbaz olduğu gerçeğini değiştirmezki..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

34 haftalık Normal ligin şampiyonu olduk dedim Mertol Bey, şimdide digitürk ve aydınlar liginin şampiyonu olma zamanı inş. Valla şampiyon olduktan sonra yenmesekde olur benim açımdan. Hatta her sene şampiyon olalım ama fenere yenilelim kabulümdür. :D Siz son zamanlarda şampiyon olsanızda olmasanızda kutladığınız için kendinizi şampiyon sanmanız normaldir. Dediğim gibi biz bugün şampiyon olduktan sonra, siz kendinizi isterseniz dünya şampiyonu sanın yada ilan edin hiç önemi yok bizce. Tarih 2011-2012 şampiyonunun adını yazacak sadece. :D Konu makus talihten açılmışken, İnşallah sizde çarşamba günü 30 yıllık makus talihinizi yenip Türkiye kupasını alırsınız bu arada. :D

Doğru haklısınız sadece taraftar değil ağlak olan. Sizin yöneticilerinizinde, Nihat Özdemir ve Ali Koç'un özellikle zaman zaman yapmadığı birşey sanki. Aykut Kocaman bile lig ortasında hakemlere ağlıyordu ince ince Yasemince diyerek :D

Yani demem oki bu tür profiller, her takımın taraftarında, yöneticisinde ve futbolcusunda var maalesef. Ama herkes rakibinin daha fazla ağladığını iddia ediyor mesele bu. Siz kabullensenizde kabullenmesenizde.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Her iki taraf da kendine göre haklı. Bu tartışma uzar gider, kimseyede fayda sağlamaz ve birşeyide değiştirmez. Bugün güzel bir final maçı var, tarihi bir derbi var. Bu maçın tadını çıkarmaya bakmalı artık. Akşam inşallah, keyifli, seyir zevki yüksek, centilmence ve olaysız, hakem kararlarının tartışılmadığı futbolun ve güzelliklerinin konuşulduğu adına yakışır süper bir maç olur inşallah. Kim kazanırsa kazansın, kazanan futbol olur inş.(Gerçi herhalükarda kazanan belli oda digitürk :D )

Kim olursa olsun şampiyonu şimdiden tebrik ederim. Kaybeden takım ise sadece bir tenekeyi alamamış olucak, fiilen olmasada oda manen şampiyon sayılır bence.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Misafir
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.