sync2 versiyonum 3.08 den 3.10 yükledikten sonra bütün adımları tek tek yapmama rağmen sistem bilgisinde naigasyon bilgisine rastlayamadım 2.adımdaki 3.10 daki dosyayı yeniden yükledim ama olmadı focccus uygulamasınından #172 aktif etmek için açtım ama ekteki resimdeki hata ile karşılaştım yanlış yaptığım birşey varsa yada yapmam geren yardımcı olurmusunuz.
Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için uygun olduğunuzu varsayarız.
Soru
Bilal Görbil 2
sync2 versiyonum 3.08 den 3.10 yükledikten sonra bütün adımları tek tek yapmama rağmen sistem bilgisinde naigasyon bilgisine rastlayamadım 2.adımdaki 3.10 daki dosyayı yeniden yükledim ama olmadı focccus uygulamasınından #172 aktif etmek için açtım ama ekteki resimdeki hata ile karşılaştım yanlış yaptığım birşey varsa yada yapmam geren yardımcı olurmusunuz.
İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.