Hüseyin Orakcı 1 Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2020 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2020 Takas Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Yakup Çağatay 34.506 Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2020 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2020 Hadi ben sorayım da başkasına zahmet olmasın Markası nedir? Replika mıdır? İşlem görmüş müdür? Ezik falan var mıdır? Yani 2. el jant alırken neye dikkat ederseniz, satarken de yazmamız lazım Burası sahibinden com vs değil, aksi halde kimse talep dahi etmez. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Hüseyin Orakcı 1 Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2020 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2020 bilmiyorum ben pek anlamıyorum üzerinde sadece 18 jant lastikler çok pahalı onun için 16 janta geçmek istedim gelip bakacaklar ona göre jantların üzerinde Ford yazıyor sadece onu biliyorum 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Ozan Mertcan İnanç 0 Yanıtlama zamanı: Ocak 2 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2 Antalya dayim orijinal style 16 jant var dusunurseniz edebiliriz Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Mertol Kip 2.011 Yanıtlama zamanı: Ocak 5 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5 O değilde arabanın sol kapısını hangi marangoz boyadı? 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Hasan Ballı 0 Yanıtlama zamanı: Ocak 5 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5 fiyat ne düşünüyorsunuz acaba Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.