-
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun.
Giriş yaptıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir ve özel mesaj yollayabilirsiniz.
Giriş yaptıktan sonra, bu mesaj silinecektir ve sadece sponsorlarımızın reklamını göreceksiniz. Siz de sponsor olmak istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.
- 0
Soru
Uğur Ba. 0
Merhabalar,
2003 model 1.4 motor focus hatchback arabam var. Şuan 127.000 km de ve ikinci sahibiyim. Arabayı alır almaz tüp taktırdım ve 8 bin km yol yaptım. Arabam 2 bin km de yaklaşık 1 lt yağ eksiltiyor. Usta arabaya baktığında sadece yağ müşüründe kaçak olduğunu ve oradaki kaçağın bu kadar eksiltme yapmayacağını arabamın yağ yaktığını söylüyor. Ancak arabamda duman atma yok, kompresyon testinde 4 silindirde 16 bar basınçta çıktı. Usta araçta duman contalarından kaçak olduğunu burdan sızan yağın gözükmediğini söylüyor ama 2 bin km de 1 litre yağ eksiltme nasıl gözükmez anlayamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.