-
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun.
Giriş yaptıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir ve özel mesaj yollayabilirsiniz.
Giriş yaptıktan sonra, bu mesaj silinecektir ve sadece sponsorlarımızın reklamını göreceksiniz. Siz de sponsor olmak istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.
- 0
Soru
Mert Eren Dündar 0
Aracım Ford Focus Mk2.5 2011 Model 1.6 Benzin/Lpg 123 binde,sorunum şöyle aracı alalı 1 ay felan oluyor 600 km'ye yakın kullandıktan sonra lpg taktırdım takdırdıktan sonra ara ara boğularak geç marş aldı ve motor arızası geldi göstergeye yanlız gösterge arabayı stop ediyormuş gibi gösterdi(resim ekliceğim) lakin araç çalışır durumdaydı bi sorun olmadı bunu birkaç kere tekrar ettikten sonra bugün akan trafikte yol vermek için durmuştum tam kalkışa geçerken hız azaltıldı geldi göstergeye ama araç yine yola devam etti lakin 2000 devire kadar biraz pasif kaldığını hissetim bu arızadan sonra 120 hıza kadar çıktım bu şekilde bi sorun olmadı ama göstergede arıza kaldı stop edip tekrar çalıştırdığımda gitti lütfen yardim edin aracimi çok severek biniyorum grubumuzun bir ustası var mı iletişime geçebileceğim derdimi anlatacağım
İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.