Yakup Çağatay 34.495 Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2020 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2020 Müşteriler artık Ford’un 120 PS 1.5 litrelik EcoBlue dizel motoruna, yeni yedi vitesli çift kavramalı otomatik şanzımana sahip 125 PS 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motoruna ve lüks Puma ST-Line Vignale varyantına sahip Puma modelleri arasından seçim yapabilecekler. Ayrıca bu ayın başlarında Ford, Puma ST modelinin bu yıl sonunda bu sınıfa katılacağını duyurmuştu. Tüketim, hızlanma vs birçok detayı EcoSport ile karşılaştırarak yazıya ekledim. Aradaki farklar dikkat çekici. Detaylar: https://anasayfa.focusclubtr.com/ford-puma-simdi-dizel-ve-benzinli-otomatik-motorlu/ 120 PS 1.5 litrelik EcoBlue 6 ileri manuel şanzımanla karma tüketim 3,8 l/100 km - 4,5 l/100 km WLTP 125 PS 1.0 litrelik EcoBoost 7 ileri çift kavrama otomatik şanzıman karma tüketim 4.9 l/100 km - 6,0 l/100 km WLTP 2 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Murat Kav. 3.621 Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2020 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2020 Gitti geldi, doğruyu buldu ford Ama powershift değil mi bunun adı? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Yakup Çağatay 34.495 Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2020 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2020 7 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Ama powershift değil mi bunun adı? Abi hiç isim vermiyorlar korkudan Bazı ülkeler otomatik diyor bazısı DCT 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Cenk Demirel 457 Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2020 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2020 (düzenlendi) Getrag, 2015'te ıslak tip 7 ileri bir çift kavrama şanzıman tanıtmıştı o olabilir. Ya da ufak bir ihtimal ama Gt500'de kullanılan Tremec DCT'nin bir türevi de olabilir. İnternette hiç bilgi bulamadım. Mayıs 29, 2020 Cenk Demirel tarafından düzenlendi Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Tamer Perperek 8.292 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2020 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2020 Var mı yeni bilgi @Yakup Çağatay Puma hakkında satış vs...? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Yakup Çağatay 34.495 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2020 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2020 Şimdi, Tamer Perperek yazdı: Var mı yeni bilgi @Yakup Çağatay Puma hakkında satış vs...? Yazabileceğim net bir şey bilmiyorum olsa yazarım zaten biliyorsunuz Ama çok yakında başlar satışa her şeyi hazır. 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Yakup Çağatay 34.495 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2020 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2020 Alıntı 125 PS 1.0 litrelik EcoBoost motor için yeni bir yedi vitesli otomatik şanzıman seçeneği, 4.9 l/100 km yakıt verimliliği ve 110 g/km CO2 (NEDC) emisyonu sağlıyor. Şanzımanın daha fazla sayıda dişli oranı ve kusursuz vites değiştirme için çift kavramalı (%90 ıslak) çalışma, optimize edilmiş yakıt verimliliği, iyileştirme ve sürüş dinamiklerine katkıda bulunuyor. [137 g/km ve 6,0 l/100 km WLTP (daha gerçekçi)] Bilgimiz YARI doğruymuş. Şanzıman kavramasının biri ıslak biri kuru. Islak olanın da amacı soğutma. 90.000km / 6 yıl periyodik aralığı Ford.com.tr'deki bakım tablosu da sayemizde değişecek Oraya yazmamışlardı bunu. Bugün kedinin videosunu çekeceğim, son yıllarda sürdüğüm en zevkli Ford'du. @Mehmet Çallı 4 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Mert Yürüyen 6.950 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2020 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2020 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Şanzıman kavramasının biri ıslak biri kuru. Islak olanın da amacı soğutma. tövbe bismillah 2 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
H. Cenk 7.185 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2020 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2020 Bir de DAB radio çıkmasın mı ? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Teoman S. 3.704 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2020 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2020 Bir ıslak, birde kuruyu koymuş ama bir dayama pardon kol dayama koymamış.... 3 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Hakan Gl 0 Yanıtlama zamanı: Şubat 4 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4 Arkadaşlar nasipse bu arabayı almayı düşünüyorum, şanzıman için yorumunuz nedir acaba ? Sadece yeni bir şanzıman olduğunu duydum.Denenmemiş olması kafamda büyük bir soru işareti. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Yakup Çağatay 34.495 Yanıtlama zamanı: Şubat 4 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4 12 dakika önce, Hakan Gl yazdı: Arkadaşlar nasipse bu arabayı almayı düşünüyorum, şanzıman için yorumunuz nedir acaba ? Sadece yeni bir şanzıman olduğunu duydum.Denenmemiş olması kafamda büyük bir soru işareti. Canavar gibi 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Hakan Gl 0 Yanıtlama zamanı: Şubat 4 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4 Hocam sizin incelemenizi izledim, nokta atışlı yorumlarınızda diğer klasik youtube incelemelerden çok ilerde. Mebla benim için biraz fazla olacak ama herkesin istediği gibi zevkle kullanmakk istediğim bir araç olmasını istiyorum.Epey youtube videosuda izledim.Motor ödüllü imiş ama şanzıman yinede beni korkutuyor. Manuelden geçeceğim.Capturdan başladığım yola pumaya kadar geldik.2008 ile Puma arasında kaldım.Ondaki şanzıman eat8 bilindik bir seri imiş.Bu iki model arasında dönüp duruyorum. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Yakup Çağatay 34.495 Yanıtlama zamanı: Şubat 4 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4 4 dakika önce, Hakan Gl yazdı: Hocam sizin incelemenizi izledim, nokta atışlı yorumlarınızda diğer klasik youtube incelemelerden çok ilerde. Mebla benim için biraz fazla olacak ama herkesin istediği gibi zevkle kullanmakk istediğim bir araç olmasını istiyorum.Epey youtube videosuda izledim.Motor ödüllü imiş ama şanzıman yinede beni korkutuyor. Manuelden geçeceğim.Capturdan başladığım yola pumaya kadar geldik.2008 ile Puma arasında kaldım.Ondaki şanzıman eat8 bilindik bir seri imiş.Bu iki model arasında dönüp duruyorum. Teşekkür ederim, ben 2008 kullanmadım bir şey diyemiyorum. Mutlaka o da iyidir ben de inanıyorum. Ancak zevk konusunda dediğim gibi beklenti ve denemek şart. Benim son yıllarda en çok zevk alarak bindiğim Ford, Pumaydı. Çift kavrama yapısı da eskilerden çok daha farklı; hem ıslak hem kuru. 4 yıl da garanti var galiba, neden olmasın? 1 Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.