Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 4 Wifi Yok.


Sedat T.

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar 2023 model sıfır focus almıştı yaz aylarında. Aracın sync  güncellemesini sorguladım ve güncelleme olduğu yazıyordu. Wifi ile bağlanıp çözebilirim diye düşündüm çünkü aracın kullanım klavuzunda menüden bağlantıyı seçtiğimde wifi olması gerektiği yazıyordu. Ancak bağlantı ya tıkladığımda wifi seçeneği yok. Bluetooth ve kablosuz uygulama yansıtma seçeneği çıkıyor. Aracında sync 4 olup ta wifi olan var mı. Yada bu sorunu çözebilen varsa yazarsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aynı sıkıntı pejo grubunda da var, herkes dertli. Artık yeni arabalarda wifi aktif olmuyor. BTK izin vermiyormuş. Verilerimiz yurtdışına çıkabilirmiş. Sanırım TOGG'a rekabet avantajı sağlamak için yaptılar bunu. Türkiyede bildiğim kadarıyla TOGG ve Tesla harici wifi çalışmıyor yeni gelen araçlarda. Röno mesela büyük ekranı sunamadı yeni araçlarında, en donanımlı arabada bile küçük ekranla devam ediyor. Büyük ekranlı model android tabanlıymış ve çalışmak için wifi mucburiymiş. Dedikodulara göre röno şimdi server çalışmalarına başlamış, yakında devreye alacakmış. Artık ford'dan da benzer bir atılım bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet, bence de.

Ayrıca, az önce kullanma kılavuzunu siteden kontrole ettim. Sanırım bugünkü mevzuyla alakalı güncelleme yapılıyor sanırım. Çünkü bu wifi meselesiyle alakalı kullanma kılavuzunda olduğunu ve bazı modellerde olmayabilir notu olmadığını gösterdim. Bunun üzerine Otosan'dan konuyla ilgili mühendisle de uzun uzun görüşüldü.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.