Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

MG benzinli hakkında


Ali Gök

Önerilen Mesajlar

arkadaşlar MG 1.0 benzinli hakkında ne düşünüyorsunuz? malum krediler çok yüksek. 0 faizli kredi ve fiyat çok makul. 1213 kg ağırlığa karşı benzinli 1.0 motor 106 beygir yeterli mi?  

focusu verip yıl bitmeden değerlendirebilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aslında son çıkan markalardan biri değil ancak son zamanlarda popüler olan bir marka. yıllar önce saffet üçüncü programında izlemiştim. geniş bir araç istiyorum. kredilerin uçtuğu bir zamanda çok cazip geliyor. zaman da çok dar yılbaşında kampanyanın biteceğini düşünüyorum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

(Benim kişisel görüşüm) bu tür markaların gelecekte ülkemizde olmayacağı yönünde. MG, İngiliz orjinli Çinli büyük bir marka. Ama yine de 2024'de, son dönemdeki araç sıkıntısından (ya da stokçuluktan) da faydalanıp, ülkeye giriş yapan bir çok markadan bir tanesi. Elektrikli opsiyonu tutunabilir belki, ama içten yanmalı bu markada büyük soru işareti. Servis ağı dediğinde karşımıza togg gibi bosch car servisi, ya da aslında başka markaya çalışan, arkadan da bu araca bakarım diyen servisler çıkıyor (biraz araştırmıştım da 🙂 ).

Soruya gelirsek; sanırım ZS modeli için soruluyor. Vites sayılarına ve yakıt tüketimlerine bakılırsa, pek bir albenisi yok gibi. Eskide kalmış epey. 

 

image.png.df79c26470289c43c457eb2f6138b5d0.png

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Murat Kav. yazdı:

bu tür markaların gelecekte ülkemizde olmayacağı yönünde. MG, İngiliz orjinli Çinli büyük bir marka.

 

Ne kadar gerçekleşir bilinmez ama MG'nin Türkiye'de üretim yatırımı yapması ihtimali var gibi gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

MG ZS 1.0 bir arkadaşım bir kaç ay önce aldı, aradığını bulamadığını söyleyip sattı.

Marka henüz kendini kanıtlamış sayılmaz, 1.0 motor GM ile ortak geliştirilmiş ve göreceli genç, performans olarak da ancak yeterli denilebilir. 160Nm tork az. Düşük performansa karşı tüketim de fazla. Büyüklük ve kabin içi fiyatına göre başarılı, özellikle bagaj hacmi iyi. Heyecansız ve yumuşak süspansiyon nedeniyle oldukça sallantılı ve yana yatmalı bir sürüşü var, özellikle dinamik kullanılırsa. EuroNCAP'te *** almıştı ama sanırım sonra elektrikli modeliyle düzeltti. 

Özetle fiyatına göre makul bir araç ama macera yaşama olasılığı da var.

Hacimli araç deyince benim aklıma Dacia Jogger geldi. 7 koltuk ve değişken iç mekan özellikleri ile ilginç. Ancak hatırladığım kadarı ile otomatik vitesi yok.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

cevaplarınız için teşekkür ederim. galiba en iyisi sorunsuz olan elimdekine sahip çıkmak. takas desteği, 200 bin lira faizsiz kredi biraz cazip gelmişti. hem de bir değişiklik iyi olur düşüncesindeydim. takas desteğine her aracın girmediğini, bazı modellerde de aynı değerde takas desteğinin olmadığını öğrendim. bekleyeceğiz galiba bir süre daha.

sitelerde kafama takılan bir şey daha vardı. cem hocamında bahsettiği gibi çok düşük km satışa çıkan çok fazla araç var. şuan ki ekonomik piyasa da bu kadar satış hareketliliği dün gece kafama takılmıştı. galiba bir değişiklik isteyip heyecanla alan memnun kalmayınca satışa koymuş, üstelik çok düşük fiyata.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.