Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yan Sanayi Kaput Takılır Mı? Hangi parçalar mutlaka orijinal olmalı?


Önerilen Mesajlar

Salı günü kardeşim kaza yapmış. Araçların ikisi de suçlu. Neyse bi tamirciye çektirdik aracı. Bugün bakmış değişecek parçalara. Kaput düzelmesi zor demiş. Kaput ön tampon radyatör vs. Bir sürü parça değişecek görünüyor. Motor kaputu çıkma düzgün bir şey bulamadım. Bildiğiniz çıkmacı varsa yardımcı olabilir misiniz? Bir de ford yedek parçacı bir tanıdık var. Tüm parçaları fiyatladı 18 civarı tutuyor ama tüm parçalar yan sanayi kaput dahil. Yan sanayi kaput takılır mı? Orjinalin 4te 1i fiyatına neredeyse. Yan sanayiye 4bin fiyat verdi tanıdık yedek parçacı ama yan sanayi de nasıl olur hiç bilmiyorum.

5e120571-e33b-4ce7-be02-560bba486071.jpeg

dbb49fc3-3145-4373-af01-a9eabd351a8b.jpeg

ea31011c-bd17-4147-88d7-240f992926ce.jpeg

438774ef-feb9-4ba8-945e-d0ff64d39b0c.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yan sanayi için bir şey söylemek zor. Tamamen şans işi. Kaput büyük parça olduğu için riski fazla. Ama bu araç da zamanında iyi sattı, sağlam yan sanayisi de olabilir. Belki boya öncesi kontrol ettireceğim, uymazsa almam vs deyip, risk azaltılabilir. O zamana kadar da mevcut kaputu çekiçletip idare edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Orj parçadan şaşmayacaksın geçen yıllarda kaza yaptığımda yan sanayi kaput taktırdım aracıma tam oturmadı hatlarında açıklıklar kaldı sonrasında bir daha kazaya karıştığımda orjinal kaput taktırdım yerine tam oturdu hatlarında bozukluk kalmadı ayriyetten krom malzeme takılacak yerlerde yan sanayiye kaçma bir kaç ay sonra paslanıyor parçalar üst kaliye yan sanayi dedikleri malzeme bile paslanıyor max dayanma süresi 1 yıl en kalitelisinin uzun lafın kısası 🙂 yan sanayi parça asla ama asla alma derim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.