Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

focus 3.5 focccus bağlanmıyor


Berke Yılmazkaya

Soru

2015 benzin 3.5 aracım var focccus programını açtım com olarak gördü open dedim hs can konumundayken read from bcm dedim alt tarafta gidiyordu 70 80 civarında vbf hatası verdi sonra araba kapandı start tuşuna basmama rağmen çıt sesi geliyor açılmıyordu biraz zaman geçtikten sonra düzeldi tekrar denedim başka usb portuna taktım sorun olmadı bcm okudu ayarı yaptıktan sonra bcm write yapıyorum elm init hatası aldım ondan sonraki denememde hep vbf hatası verdi vbf ile ilgili sorun var galiba vbf nedir nasıl düzeltirim not:FORScan e sorunsuz bağlanıyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 6 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Focccus, 2013 sonrası için uygun bir program değil. Forscande BCM konfigürasyon üzerinden yapılıyor. Burada bazı ayarları görmek için; seviye +1 ya da +2 yapmak gerekebilir.

Forscanin de vbf sorma ihtimali var. Eskiden forscan gerekli vbf'yi ford'un sitesinden çekiyordu ama bu yolu kapattı ford artık. Ama forscan hangi vbf gerekiyorsa, ismini söyleyecektir. vbf dosyaları ilgili modülün yazılım ve konfigürasyonlarnı barındıran dosyalardır.

Özellikle BCM ile ilgili ayarlar yaparken akü seviyesine dikkat edin. Forscan seviye düşük önerisi yapıyorsa devam etmeyin. BCM çökerse araç çalışmıyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

merhabalar vbf hatası aldığım için programı yeniden indirdim aracıma gittim ve 2. kiltte korna açtım gayet güzel çalıştı fakat denemek için açtım geri kapatırken vbf hatası aldım programı yenide yükledim tekrar hata alıyorum vbf hatasından nasıl kurtlurum acilen yardıma ihtiyacım var

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.