Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Önerilen Mesajlar

?Ford, sınırlı sayıda üretilecek ve sadece piste uygun olan Ford GT Mk II’yi tanıttı.


?Ford Performance ve Multimatic tarafından oluşturulan Ford GT Mk II, Ford GT'nin tam performans potansiyelini yarış serisi kurallarından, düzenlemelerinden ve sınırlamalardan bağımsız olarak tasarlanmış. Özetle yarışa ve trafiğe uygun değil sadece pistte zaman geçirmeniz için yapılmış :) 
?Ford GT Mk II performansındaki yenilikler ve aerodinamik geliştirmelerin de içinde yer aldığı geliştirmelerle birlikte yere basma kuvveti arttırılmış. Daha iyi yol tutuş ve daha fazla motor gücü için ise daha fazla ağırlık tasarrufu ve şasi güncellemeleri yapılmış.
?Şu anda satışa hazır ve sadece 45 adetle sınırlı sayıda üretilecek bu araç, 1.2 milyon $'lık bir başlangıç fiyatına sahip. Muhtemeldir ki bu da diğer GT’ler gibi belli şartları sağlayan kişilere verilecektir diye tahmin ediyoruz.


⚙️3.5 litrelik EcoBoost motor 700 beygir gücüne sahip (Ford GT 656 ps’idi). Motor, Ford GT'den yedi vitesli çift kavramalı şanzımanla eşleştirildi, ancak buna özel olarak ayarlandı. Artan güç ile birlikte frenleme gücü de iyileştirilmiş, karbon seramik frenler devam ediyor.
⚙️Büyük çift parçalı arka kanat yere basma kuvvetini iyice arttırırken bunu dengeleyecek tamamen yeni bir ön yarış tipi ayırıcı, difüzör ve çamurluk panjurlar da unutulmamış.
⚙️Bu agresif aerodinamik değişiklikler, GT Mk II'nin Ford GT'ye göre %400'den daha fazla yere baskı üretmesine izin verirken, yarışlarda kendini kanıtlanmış süspansiyonu ve Michelin Pilot Sport yarış lastikleri ile birlikte aerodinamik unsurları sabitlerken aracın 2 g'dan fazla yanal tutuş çekmesini sağlıyor.
⚙️GT Mk II ayrıca daha hafif ve daha çevik. Sokak otomobilinin ayarlanabilir sürüş yüksekliği ve sürüş modları kaldırılmış, 90 kg'ın üzerinde bir ağırlık tasarrufu sağlarken, 5 yollu ayarlanabilir DSSV amortisörleri, kullanımı iyileştirmek ve Mk II'yi mümkün olduğunca aerodinamik olarak etkin tutmak için düşürülmüş ve artık sabit bir sürüş yüksekliği ile çalışacak.
⚙️Güce dayanıklılık kazandırmak için GT Mk II’ye, su püskürtme teknolojisine sahip yüksek kapasiteli “air-to-air“ dışa takılı bir şarjlı hava soğutucusu içeren yenilikçi motor soğutma teknolojisi eklenmiş. Su spreyi, Ford GT Mk II'nin yüksek sıcaklıklarda tutarlı bir güç seviyesi sağlamasını sağlamak için şarj havası soğutucusuna atomize su uygulayarak soğutma sağlamak için yüksek sıcaklık durumlarında otomatik olarak devreye girer.
⚙️Mk II'nin debriyaj ve şanzıman soğutucularını beslemesi için yarış otomobili motor hava girişini hatırlatan tavana monte hava girişi eklenmiş.
⚙️Tam bir MoTeC veri toplama sistemi, bir yarışçı için hayati bilgiler sağlamak için eklenmiş ve bu aynı zamanda arka kamera için ekran olarak da kullanılabilir.
⚙️GT Mk II, Multimatic tarafından doğrudan müşterilere satılacak. Bir Mk II satın almak isteyen müşteriler, FordGTMkII.com adresinden Multimatic ile iletişim kurmaya davet ediliyor, acele edin çünkü sadece 45 adet var olacak ? ?

 

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_11.jpg

 

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_10.jpg

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_12.jpg

 

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_27.jpg

 

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_25.jpg

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_09.jpg

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_22.jpg

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_04.jpg

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_19.jpg

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_18.jpg

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_16.jpg

FORD_2019_FOCUS_GT_MKII_02.jpg

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı Yeni Ford GT MkII olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.