Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2.5 Difüzör Eki ve BT Aparatı


Önerilen Mesajlar

Herkese iyi forumlar abilerim. 2.5 hb aracıma plastik difüzör uygulaması yaptım. Sizinle paylaşmak istedim. Almak isteyenlere yardımcı olabilirim. Ayrıyetten bu araçta bluetooth bağlantısı mevcut değildi. Çakmaklık aparatları çok kaba duruyordu küçük bir cihaz yardımıyla aracımda bluetooth var. Fotoğraflarını şimdi atıyorum..

(Forumda çok yeniyim yanlışım hatam olursa lütfen uyarın. Önerilere de her zaman açığım ?) Ayrıca kol dayamadaki sorunu da hala bulabilmiş değilim ?

FFA4A64D-3C7C-4DB3-9987-D64AD68D54EB.png

B37BF164-1B2B-42D7-B75D-9EFCC9E29CBE.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Pek bir şey anlamadık en azından ben anlamadım.

BT aparatı nasıl bağlandı mesela sisteme? Gördüğümüz şey sadece kumanda mı?  Markası modeli nedir ne değildir? 

 

Plastik eki ise ben beğenmedim, bunu hiçbir araçta beğenmiyorum bu arada. Bu kadar manasız bir tasarım niye ortaya çıktı onu da anlamış değilim. Aslına bakarsak bu fotoğraf ile bu parçayı da tam anlayamadım ? Almak isteyene yardımcı olmaya ek olarak sorusu gelmeden kaç liraya mal ettiğinizi yazabilirsiniz bu da fikir verir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı Focus 2.5 Difüzör Eki ve BT Aparatı olarak değiştirdi

Haklısınız daha açık yazayım. Küçük aparat bluetooth araç kiti diye geçiyor. N11.com dan aldım linkini en alta bırakıcam. Bu aparatın içinde küçük aux parçası var. O parçayı bu aparata ve ardından araca takıyoruz. Aracın radyosundan AUXu seçiyoruz. Cihazın orta tuşuna basınca açılıyor ve cihaz ile telefonunuzu eşledikten sonra aracınızda bluetooth oluyor. Markası yok gibi. Çin malı. Aslında Xiaomi markasının da varmış aynı cihazdan. O pahalı diye almadım ben. Bu işimi görüyor ses kalitesi de tatmin edici. Radyo frekansı olmadığı için cozırtı yok. Ücreti 20 tl.. link; 
https://urun.n11.com/bluetooth-arac-kiti/bluetooth-aux-arac-kiti-samsung-htc-lg-huawei-iphone-mp3-calar-P298829999    Ben bu satıcıdan aldım. Beyaz rengi kalmamış siyah gönderdi. Siparişten sonraki gün ürün elimdeydi fatura falan kesiyorlar.

 

Difüzöre gelice, onu sahibinden.com aracılığıyla havale/eft yoluyla aldım. Onun da linkini buraya koyacağım. Ben kütahya’nın ilçesindeyim bu tür parçaları pek bulamadığım için internetten aldım ama istanbul ankara gibi büyük şehirlerde bu ürünü hem satıp hem montajını yapan vardır. Parçayı pazarlıkla 90 tl ye aldım. 20 tl kargo tuttu. 10 lira da kaportacıya taktırma parası verdim. Montajı çok kolay 8-9 tane delikli olarak geliyor ürün. Siz de oralara akıllı vida atarak takıyorsunuz. Bende matkap yoktu o yüzden ben takamadım ? Ürün çok kaliteli değil tabi ama arabanın tamponunun altında kaldırım sürtmesi sebebiyle çizgililer vardı bu ürün orayı kapattı ve araba daha toplu hale geldi diye düşünüyorum. 

Ürün linki; Ford Focus 2 HB Plastik Difüzörİlan No: 697524101
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-ford-focus-2-hb-plastik-difuzor-697524101/detay   Sahibinden aracılığıyla GET(güvenli e ticaret sanırım açılımı) o şekilde alabiliyorsunuz. Satıcıyla konuşup satıcıya havale etmek suretiyle 90 dan verebileceğini söyledi. Alacak olursanız bu şekilde alabilirsiniz.. Ayrıca ürünler hakkında daha fazla bilgi için youtube de birçok açıklama videoları var bir göz atabilirsiniz. Bu iki parçayı da sevdiğim için sizlere de tanıtmak istedim. Sorunuz olursa lütfen yazın, iyi forumlar ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.