Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

En Hafif Rampada çekiş Düşüyor


Sabri Gün

Soru

Merhaba. Konu inşallah doğru yerdedir. 

2011 1.6 tdci focus kullanıyorum. Baskı balata sorunu ve bikaç küçük sorun nedeniyle 2 hafta tamire verdim. Baskı balata değişti. Enjektörlere bakım yapıldı. Ön takım salıncaklar yenilendi falan. 

İlk başta araba gayet iyi gelmişti sadece çekiş biraz düşük gelmişti, şehir içi tabi hızlanma falan olmadan kullandım bana öyle geliyor herhalde dedim. Ama bayram için memelekete giderken sıkıntı ortaya çıktı iyice. Sorun şu ki dik rampalarda bile bitik baskı balatayla çekiş sorunu olmayan araba şimdi en ufak rampada hatta rampa bile sayılmaz en ufak eğimde devir-hız kaybediyor. Hızlı da girsem 120 den 80 e kadar iniyor. Düz yolda 150 ye kadar çıktım ama yavaş çıkıyor eskiye göre tabi. Turbo mu sorun acaba dedim ama turbo olmasa hiç hızlanmaz dediler. 

Arabayı ustadan aldığımda mazot bitmek üzereydi. Lamba yanalı baya olmuştu yani. Acaba depo dibindeki pislik mi sorun? Enjektör temizleyici kullandım bi fayda yok. Mazot filtresi tıkanmış olabilir diyorlar acaba olabilir mi? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 6 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0
19.06.2019 - 16:37 tarihinde, Sabri Gün yazdı:

Arabayı gösterdim eksantrik mili aşınmaya başlamış o yüzden çekiş düşmüş böyle kullanabilirsiniz dedi ustam. Ben hala hortumlardan şüpheliyim tekrar başka bir yerde kontrol ettirmeyi düşünüyorum. 

böyle kullanabilirsiniz demek ne demek Allah aşkına. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.