Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lpg Montajı Hatalı Mı ?


Yaşar Karaman

Önerilen Mesajlar

bende brc seq32 kit kullanıyorum, tanıtım broşüründe delme yok diyordu montajda deldiler sordum böylesinin daha sağlıklı olduğunu söylediler. ilk iki hafta gayet memnundum ki yolda kaldım. çeyrek deponun altına inmememe rağmen benzin pompası arızalanmış. ki bu ariza lpgli araçlarda potansiyel bir sorun. haricinde bir kaç kez gaz ayarına gittim,  sorunsuz kullanıyorum. yaklaşık 3 sene toplamda 35k km olmuş. ilk çalışmada bazen çok bazen az benzin kokusu geliyor hep. çekişte tekleme veya başka bir sorun yaşamıyorum. sadece rampa çıkarken klimada açıksa eğer güç kaybı yaşatıyor benzinli kullanıma kıyasla. ayrıca agresif kullanacaksam eğer 4k devir üzeri filan benzinde kullanıyorum. 

ayrıca ilk çalıştırmada marşı kısa tutup çalıştıramadığımda ikinci marşı hayatta almiyor, boğuluyor sanırım. bi sigara molası sonrası çalışıyor. 

şahsen aracın yapısıyla oynanmasını istemezdim ama benzin fiyatları yüzünden başka çare kalmıyor. aracım 1.6 atm 4 vites otomatik (100km'de) benzinde 10lt, lpgde 12lt yakıt tüketiyor. yani benzinde 70₺, lpgde 38₺. dizel aracı sırf gürültüsü yüzünden istemedim, lpg ile de bazen kapalı otoparklarda üvey evlat muamelesi görüyorum.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.