Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Trafik Tutanağına itiraz


Arda G

Önerilen Mesajlar

Öncelikle merhaba. Geçtiğimiz günlerde yaptığım bi kazanın suç oranları açıklandı. İki tarafta da suç olmasına rağmen %100 suçu bana vermişler. Sonuca itiraz etmek istiyorum. Bilgisi olup akıl verebilecek olan biri var mıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şöyle demişler

http://www.sigortaciniz.com/tramer-kusur-orani-itirazi-nasil-yapilir.html

 

"Kusur oranlarının beklentilerinin aksine olduğunu düşünen sigortalı kişiler bu oranlara itiraz edebilirler. Bunun için yeni belge ve bilgilerle iki gün içinde kendi sigorta şirketlerine itiraz etmeleri gereklidir.

Eğer bu iki günlük süre geçirilmişse, itiraz artık sigorta şirketine değil Sigorta Tahkim Komisyonu’na yapılmalıdır. Ya da itiraz edilmiş yalnız sigorta şirketi itirazı kabul etmemiş ve kendi kararında diretmişse, bu takdirde da Sigorta Tahkim Komisyonu’na gidilmelidir. Sigortalı kişiler bu noktada Sigorta Tahkim Komisyonu’na tekrar başvurmak yerine mahkemede dava açarak özel hukuk yollarına da müracaat edebilirler. Bu arada şayet kaza geçiren her iki aracın da sigorta şirketi aynı ise, bu takdirde sigortalı kişi, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin sitesinde bulunan Online İşlemler Menüsü altındaki Kaza Tespit Tutanağı Sorgulama adımından da sigorta şirketinin verdiği karara itiraz edebilir ve tutanağın komisyon tarafından tekrar değerlendirilmesi istenebilir."

  • Beğen 1
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.