Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kuga - Mondeo


Rıdvan Eskici

Önerilen Mesajlar

Merhabalar 2014 focusu satıp 2017-2018 Ford kuga 1.5 tdci titanium ile Mondeo 1.5 tdci titanium arasında gelip gidiyorum siz hangisini önerirsiniz. Performans olarak birbirine yakınlar konfor sürüş dinamikleri vb açısından yorumlarsanız sevinirim teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

konfor mondeo

sürüş mondeo

trafikte sıkılınca yüksek bakış kuga

gene sandalye gibi oturma taraftarıysanız kuga

 

uzun yolda mondeo şehir içinde kugayı tercih ederdim

 

işin özü biri elma biri armut lakin forumumuzda ilgili yazılar var umarım yardımcı olur.

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konfor, yalitim gibi konulari bu iki arac ozelinde kiyaslamak sacma olur. Bu konularda Mondeo herhangi bir suv modeli gectim, kendisinden ust segment araclarla bile yarisabilecek duzeyde.

 

Yol tutus ve surus zevki acisindan Kuga suv standartlari icinde guzel bir noktada. Fakat fiziksel dezavantajindan dolayi Mondeo kadar oturakli olma ihtimali dusuk.

 

Zaten bu iki arac birbirinden bambaska alanlarda kosturuyor. Acikcasi yerden yuksekligi ve belki arka diz mesafesi haricinde Kuga'nin Mondeo'ya bir ustunlugunu dusunemiyorum. Hele ki surus konusunda..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

14 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Siz söyleyin, niye ikisi arasında gidip geliyorsunuz?

Kugada kaslı görünüm Amerikan suv havası oldukça fazla ayrıca kaldırım tümsek sorunu altı sürtecek mi gibisinden dertler yok ama performans biraz düşük gibi gerçi şuan kullandığım focusla 2 saniye gibi bi rakam var 0-100 değerinde. Mondeo ise d segment konforu yalıtımı iç malzeme kalitesi dizaynı kugadan oldukça yüksek bence, fakat Mondeo 2. Elde biraz değer kaybına yol açıyor ayrıca uzunluk bakımından oldukça büyük park etme dar sokaklarda biraz dikkat gerektiriyor gibi. Mondeoda 1.5 tdci motorun otomatiğide yok. Şuan kullandığım focusta manuel ama yeni alacağım arabanın otomatik olmasını isterdim hocam ?

--0 dakika sonra eklendi--
11 saat önce, Murat Karan yazdı:

Bence tercihleri değiştirin ?

Ne gibi usta ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

19 saat önce, Rıdvan Eskici yazdı:

Kugada kaslı görünüm Amerikan suv havası oldukça fazla ayrıca kaldırım tümsek sorunu altı sürtecek mi gibisinden dertler yok ama performans biraz düşük gibi gerçi şuan kullandığım focusla 2 saniye gibi bi rakam var 0-100 değerinde. Mondeo ise d segment konforu yalıtımı iç malzeme kalitesi dizaynı kugadan oldukça yüksek bence, fakat Mondeo 2. Elde biraz değer kaybına yol açıyor ayrıca uzunluk bakımından oldukça büyük park etme dar sokaklarda biraz dikkat gerektiriyor gibi. Mondeoda 1.5 tdci motorun otomatiğide yok. Şuan kullandığım focusta manuel ama yeni alacağım arabanın otomatik olmasını isterdim hocam

Bence zaten karar vermişsiniz. Kuga aleyhinde olan bir tke performans kaygısı ki, bence ikisi de günlük kullanım için yeterli, peformanslı kullanım içinse zayıf. 

Yani içinize sinen bir Kuga bulursanız tercih edin derim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

MErhabalar,

 

11 yıllık çalışma hayatım boyunca 13. ü şahsi aracım olan kugayı 3 aydır kullanıyoruz. Şimdiye kadar aldığım her araçta çevreden yav keşke şuna da bir baksaydın bu paralara şu vardı bu vardı, elinde kalır bu araba son sahibi olursun vs. hep eleştiriler aldım. Garip bir şekilde Kuga ile ilgili tek olumsuz olarak nitelendireceğim birde 3008 e baksaydın oldu ? SUV a doğru bir yönelim olduğu aşikar. Markaların trendlerine bakılınca bu net görülmekte. KUGA kaslı heybetli görünümü ile bayanlar cephesinde özellikle çok sevilen bir SUV. 

açıklama sonrası;

bende performans ve premium algı tarafında mondeo yu istiyordum. Fakat trendler ve aile baskısı ? nedeni ile KUGA tercih ettik..! Birde tork konvertorlü şanzıman mevcut kasada olsa idi herhalde sık araba değiştirme hastalığımdan uzun süre kurtulmuş olurdum.

 

 

Enes Bektaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.