Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Çin İçin SYNC+'ı Tanıttı (SYNC Plus)


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

SYNC+ (SyncPlus), zenginleştirilmiş bağlantı deneyimleri sunulan yeni bir araç içi denetim sistemi.

 

Ford China bugün, Baidu’nun yapay zekası (AI) teknolojisi ile güçlendirilmiş, özellikle Çin tüketicileri için üretilmiş yeni bir araç içi bilgi eğlence sistemi olan SYNC+ 'ı piyasaya sürdüğünü duyurdu. SYNC+ bu yıl sonunda yerel olarak üretilen Ford ve Lincoln araçlarında, Çinli tüketicilere yeni bir bağlantı deneyimi düzeyi kazandıracak ve hayatlarını daha kolay ve daha eğlenceli hale getirecek.

 

Araca bağlı olarak 12,3 inç'ten 12,8 inç'e kadar farklı boyutlarda sunulacak.

 

Baidu ile birlikte Ford'un mevcut sistemlerine bir adım attırılmış gibi duruyor, bunun adına da son dönemde hep duyduğumuz "sözde" yapay zeka benzetmesi yapılmış ? 

 

Mesela şu özellikler gelmiş/geliştirilmiş: 

 

Kusursuz Hareketlilik Deneyimi: Araç sahipleri, sadece bir QR kodunu tarayarak SYNC+ ve FordPass Uygulaması arasında kesintisiz, uçtan uca bir mobilite deneyimi yaşayabilecekler. Sadece Baidu'nun geniş bilgi ve hizmet ekosistemine erişim sağlamakla kalınmayacak, aynı zamanda araç sağlığı hatırlatıcıları, çevrimiçi servis rezervasyonu, araç alımı ve servis merkezine dönüş, dijital yol yardımı ve araç içi acil yardım gibi benzersiz FordPass servislerine de erişebilecekler. Navigasyon varış yerleri ayrıca FordPass ve SYNC+ arasında paylaşılabilir. FordPass ile müşteriler ayrıca uzaktan kumandalı çalıştırma, kilitleme ve kilit açma, klimayı açma ve yakıt ve yağ seviyelerini kontrol etme gibi araç işlevlerini uzaktan da etkinleştirebilir.

 

“Araçtan Akıllı Evlere” Kontrol Bağlantısı: SYNC+ ile araç, Baidu ekosisteminin bir parçası olan robotik süpürge makinası, aydınlatmalar, hava temizleyicileri ve klima gibi sistemleri yönetebiliyorsunuz. Bu yenilikçi özellik, müşterilerin akıllı evlerini aracın içindeyken ses kontrolü ile kontrol etmelerini sağlıyor. 

 

“Arabada Yaşam” Hizmetleri: Otel rezervasyonu, sinema bileti satın alma, yemek siparişi verme, park yeri arama ve uçuş kontrolü ve tren bilgileri gibi günlük ihtiyaçlara cevap vermek için araç içi yaşam hizmetlerine geniş bir yelpazede erişilebiliyor. Hepsi aracın içinden ses kontrolü ile yönetiliyor . Ödemeler, WeChat, Alipay ve Baidu Wallet aracılığıyla bir QR kodu taranarak kolayca yapılabiliyor.

 

Zengin Eğlence Ekosistemi: SYNC+ müzik, radyo, sesli kitap ve haberler dahil olmak üzere önemli eğlence içeriği sağlıyor. Makine öğrenmesi ve veri analizi yeteneği sayesinde müşteri tercihleri ve talepleri doğrultusunda kişiselleştirilmiş öneriler bile sunabilecek. SYNC+, Apollo için DuerOS tarafından desteklenen iQIYI çevrimiçi video işlevselliğini başlatan ilk platform olacak, böylece müşteriler park ederken, örneğin çocuklarının okulu bitirmesini beklerken, film ve TV programlarını dinleyebilir ve tadını çıkarabilirler.

 

Akıllı Navigasyon: Baidu’nun güçlü navigasyon özelliğinden yararlanarak, SYNC + gerçek zamanlı 3D haritalama (hem gündüz hem de gece versiyonları) ve trafik bilgileri sunar ve müşterilerin trafikten kaçınmasına ve zamandan tasarruf etmesine yardımcı olacak en iyi rotayı planlar. Ayrıca ilgi noktaları önerebilir.

 

Akıllı Ses Asistanı: Baidu’nun AI teknolojisi ile güçlendirilmiş SYNC+, 150’den fazla gerçek hayat senaryosunu ve ilgili konuşma modellerini araç sahipleri ile gerçek ses etkileşimi gerçekleştirmek için birleştiren doğal Mandarin dili tanıma sunuyor. Kişisel bir araç asistanı gibi, SYNC+, klima sıcaklığını ayarlamak, navigasyon ve ses sistemeni etkinleştirmek gibi doğal dil komutlarını anlayabilir ve tamamlayabilir.

 

SYNC+, NXP i.MX 8 çok çekirdekli araç işlemcisi ile çalışacak.

 

SYNC_plus_01.jpg

 

SYNC_plus_02.jpg

SYNC_plus_03.jpg

SYNC_plus_04.jpg

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Yakup Ç. A., başlığı Ford Çin İçin SYNC+'ı Tanıttı (SYNC Plus) olarak değiştirdi

Sync 3'ün enine değil de yukarı doğru uzatılmış görüntüsünden ziyade ebatları sağa sola uzatarak ekran büyüklüğünün ayarlanmasının daha yerinde olacağını düşünüyordum ki Sync Plus ile bunu yapmışlar. Ekranın kenarlara doğru uzaması kesinlikle daha şık gösteriyor kokpiti.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

15 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Bu çinlilerin kafa basıyor ? Sanırım sync 3 ile uzaktan yakından alakası olmayan bir sistem. 

sync 3 +universal sistemin karışımı olmuş sync 3 apim + bir modül daha var muhtemelen ikisi yazılımla haberleşip yapıyorlar bu işi abi ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.