Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kurumsal Galeriler Ne Kadar Güvenilir?


Mustafa Karaca

Önerilen Mesajlar

2014 Focus 3 aldık şubatta yenibosna otokoçtan. İlk zamanlar babamla sahibinden bakmakta karar kılmıştık fakat gidip gördükçe söylenenin aksine farklı şeyler çıktıkça bıkkınlık geldi ve direkt otokoçtan bakmaya başladım. Şuan iyi ki de otokoçtan almışız diyorum, ne söylenenden başka birşey çıktı ne de gizli birşey. Şirket çıkması olduğunu tek kişinin kullandığını servis kayıtlarını vs herşeyi döküyorlar önüne. Kafanda soru işareti kalmıyor. Fakat bu demek değil ki körü körüne güvenin. Kesinlikle körü körüne firmaya da güvenmeyin. Ekspertizini yaptırın zaten karşı çıkmıyorlar ki sana da söylüyorlar arabanın herşeyini. Verilen paralar ufak tefek paralar değil sonuçta.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Emre Akbsyaptığımız birikimi veriyoruz araca dişinden tırnağından arttırıp alınca ve üstüne üstlük kandırılınca insan çok kötü oluyor ister istemez. Bundan dolayı güvenilir yerden olsun ileride başım ağrımasın aracın günahını sevabını bileyim istiyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.